Γουίλ Σμιθ: Πηγή από το περιβάλλον του αναφέρει πως δεν ζήτησε ποτέ προσωπικά συγγνώμη στον Κρις Ροκ

Γουίλ Σμιθ: Πηγή από το περιβάλλον του αναφέρει πως δεν ζήτησε ποτέ προσωπικά συγγνώμη στον Κρις Ροκ

Ο Κρις Ροκ θεώρησε πως η δημόσια συγγνώμη που ζήτησε ο ηθοποιός στο Instagram για το χαστούκι που του έδωσε στα Όσκαρ ήταν μια «προσποιητή προσπάθεια να σώσει τη φήμη του»

will-smith
Ένας χρόνος έχει περάσει από το διασημότερο συμβάν στην ιστορία των Όσκαρ, το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ για το... ξυρισμένο κεφάλι της Τζέιντα Σμιθ.

Κι όμως, μέχρι και σήμερα, ο ηθοποιός δεν έχει ζητήσει ακόμα προσωπικά συγγνώμη από τον κωμικό, όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του στην Page Six. «Ο Γουίλ είχε καλέσει τον Κρις πέρσι, λίγο μετά τα Όσκαρ, αλλά εκείνος δεν το σήκωσε. Δεν έχουν μιλήσει από τότε», αναφέρει η ίδια πηγή.



«Ο Κρις θα ήταν ανοιχτός στο να μιλήσουν, αν ο Γουίλ είχε ζητήσει και δημόσια συγγνώμη, μετά από όλες αυτές τις δηλώσεις και τις συζητήσεις που έχει κάνει αυτό το γεγονός», συμπληρώνει.

Κλείσιμο
Όπως λέει παρακάτω, όταν ο Γουίλ Σμιθ είχε ζητήσει συγγνώμη για το περιστατικό δύο φορές μέσω Instagram, ο Κρις Ροκ θεώρησε πως ήταν μια «προσποιητή προσπάθεια να σώσει τη φήμη του» κι επίσης, ενοχλήθηκε που ο ηθοποιός αντί να τον ψάξει για να τον συναντήσει, προσπάθησε να «καλύψει» το συμβάν με ένα κείμενο στα social media.

Έτσι, δεν δέχτηκε τη συγγνώμη του και περίμενε μια προσωπική συζήτηση. Ωστόσο, ο ηθοποιός δεν έκανε τότε, κάποια κίνηση και ο Κρις Ροκ πλέον, δεν έχει σκοπό να του το συγχωρήσει.

Άλλωστε, το έδειξε και με το νέο του stand up comedy στο Netflix, με τίτλο «Selective Outrage», στο οποίο αναφέρεται πολλές φορές στον Γουίλ Σμιθ, αλλά και τη σύζυγό του, Τζέιντα. Μάλιστα, σε κάποιο σημείο, λέει χαρακτηριστικά πως «η απιστία της Τζέιντα πόνεσε τον Γουίλ πιο πολύ από ό,τι πόνεσε εμένα το χαστούκι του».





Ειδήσεις σήμερα:

Το «Αμάν!» του σταθμάρχη απόδειξη της απόλυτης ακαταλληλότητας του

Στο σφυρί 4+1 ακίνητα των διάσημων ζαχαροπλαστείων της Θεσσαλονίκης Plaisir

Επιχειρηματίας από τα Ιωάννινα έβαλε να ρίξουν στη λίμνη την έγκυο σύντροφό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης