Νίκος Μουτσινάς: «Όταν πέθανε η μάνα μου δεν το πίστευα, ήμουν σπίτι με παρέα και έπαιζα επιτραπέζια»

Νίκος Μουτσινάς: «Όταν πέθανε η μάνα μου δεν το πίστευα, ήμουν σπίτι με παρέα και έπαιζα επιτραπέζια»

Ο παρουσιαστής σχολίασε τον «σάλο» που έφερε η απόφαση ορισμένων τραγουδιστών να βγουν στη σκηνή των νυχτερινών μαγαζιών που εμφανίζονται, εν μέσω πένθους

nikos_moutsinas
Η απόφαση μερικών καλλιτεχνών να τραγουδήσουν λίγες μέρες μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων στη Λάρισα, προκάλεσε «κύμα» αντιδράσεων.

Το θέμα συζητήθηκε στις τηλεοπτικές εκπομπές και ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για αυτό, μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι».

Αρχικά είπε: «Το τριήμερο εθνικό πένθος αφορούσε δυστυχώς μόνο τα δημόσια. Εγώ αν με ρωτάς, δε το καταλαβαίνω. Αν λες ότι έχεις εθνικό πένθος τελειώνει το σύστημα όλο… Αυτό που είπα είναι ότι περίμενα μια ανακοίνωση από το ΣΕΗ, δε γνωρίζω τις διαδικασίες του γιατί δεν είμαι και γραμμένος, δε το είπα για να γίνει και κάτι. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr06dvp1129t)

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής ανέφερε πως δεν έχει νόημα να γίνονται υποδείξεις στους άλλους για τον τρόπο με τον οποίο θα πενθήσουν την απώλειά τους και παρέθεσε μία προσωπική του εμπειρία, από τη μέρα που πέθανε η μητέρα του.

Σχετικά με αυτό, επισήμανε: «Πάλι όμως εδώ, μεταξύ μας κάπως, πρέπει να σου πω εγώ πως να βιώσεις το πένθος του άλλου. Κατάλαβες τι γίνεται; Κοιτάμε πως θα την πει ο ένας στον άλλον. Δε θα μου πεις πως θα πενθήσω. Ξέρω ανθρώπους, εγώ ας πούμε, όταν πέθανε η μάνα μου, τη δεύτερη μέρα που πέθανε, που δε το πίστευα ακόμα, ήμουν σπίτι με παρέα και έπαιζα επιτραπέζια για να ξεχαστώ και να περάσω καλά. Αν με έβλεπε ο άλλος θα έλεγε, “τι αναίσθητος, πάει και γελάει;” Που ξέρει όμως ο άλλος τι περνάω εγώ και πως θα το περάσω. Μην πάμε τώρα και αρχίσουμε, γιατί το έκανες, και γιατί τραγούδησες. Υπήρχε μια γενική εντολή; Όχι. Μπορούσε ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει; Ναι…. Όσο ανοίγουμε την κουβέντα, φεύγει το focus από εκεί που πρέπει».


Ειδήσεις σήμερα:

Οδύνη στην κηδεία του μηχανοδηγού Σπύρου Βούλγαρη - Παρών ο Μητσοτάκης

Σε αναστολή καθηκόντων οι γιατροί για τον επιθεωρητή - Έδωσαν άδεια 30 ημερών χωρίς εξέταση


Συνελήφθη ο συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης - Είχε καταδικαστεί για ακάλυπτες επιταγές και χρέη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης