Survivor All Star: Όσα είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Survivor All Star: Όσα είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η αποκάλυψη που έκανε η τραγουδίστρια στον επιχειρηματία σχετικά με τη σχέση του έξω από το ριάλιτι επηρέασε την ψυχολογία του

survivor-all-star__14_
Tο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις για τον Στάθη Σχίζα.

Κάτι που του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου και αφορά την προσωπική του ζωή έξω από το ριάλιτι επιβίωσης φαίνεται πως πλήγωσε πολύ τον παίκτη της κόκκινης ομάδας.

Λίγο μετά την αποκάλυψή της ο ίδιος δήλωσε στην κάμερα του Survivor: «Η ψυχολογία μου, από εκεί που ήταν μια χαρά ζούσα το παιχνίδι, ξαφνικά έρχεται η Ελευθερία και μεταφορικά, μου δίνει ένα "χαστούκι" και μου την ρίχνει στα πατώματα. Με κάποια λεγόμενα που μου είπε, μου το ξεκίνησε τύπου "Στάθη, σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι". Την ρώτησα "τι έγινε Ελευθερία;", μου είπε αυτό που μου είπε και της λέω "για ποιο λόγο μου το λες τώρα αυτό;". Μου είπε πως "μετά τα τελευταία γεγονότα που έγιναν μετά το έπαθλο επικοινωνίας και αφού συζητήσαμε για τον αγώνα, με τις διαφωνίες που είχαμε, δεν μπορώ να σε προστατεύω και να σε έχω ευτυχισμένο και χαρούμενο". Οπότε της λέω "θέλεις να με διαλύσεις ψυχολογικά" και για αυτό το λες».

Στη συνέχεια, μιλώντας με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Ελευθερία Ελευθερίου εξήγησε πως η αποκάλυψη που έκανε αφορά την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, xωρίς ωστόσο να αναφέρει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ της εκπομπής «Γεια σου», ανέφερε σχετικά με τα όσα είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα: «Μπήκε μέσα η Ελευθερία και φυσικά, ο Στάθης τη ρώτησε τι συμβαίνει έξω, γιατί η Ελευθερία με την Αλεξάνδρα είναι κοντά γενικότερα. Στην αρχή, η Ελευθερία Ελευθερίου του είπε ότι όλα είναι καλά έξω και στη συνέχεια, επειδή ο Μπάρτζης έκανε επίθεση στην Ελευθερία και την κατηγόρησε ότι βρίσκεται ερωτικά το βράδυ με τον Πρίαμο, κι επειδή είναι φίλοι, θεώρησε ότι πρέπει κάπως να τον εκδικηθεί τον Στάθη και το γύρισε».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqyf6oyh77yp)
Κλείσιμο

«Του είπε ότι του έχει πει ένα ψέμα. Του είπε ότι η Αλεξάνδρα περνάει πάρα πολύ καλά έξω, ανεβάζει συνέχεια stories, είναι συνέχεια στα μπουζούκια, είναι με φίλους, είναι από εδώ, είναι από 'κει. Και γενικά αυτό είναι κάτι που τον αναστάτωσε. Άφησε υπονοούμενα ότι η σχέση τους περνάει κρίση κι ο άνθρωπος είναι καταρρακωμένος, γιατί ο Στάθης είναι τρομερά ερωτευμένος με την Αλεξάνδρα. Οπότε, αυτό ήταν κάτι που τον ταρακούνησε πάρα πολύ», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για Τέμπη: Συγγνώμη προσωπική, αλλά και στο όνομα όλων όσοι κυβέρνησαν

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Χρυσός και πάλι ο Τεντόγλου!

Σε αργία ο σταθμάρχης και ο προϊστάμενός του από την πρώτη στιγμή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης