The Last Of Us: Η παραγωγή ήθελε τον Μαχερσάλα Άλι στον ρόλο του Τζόελ

The Last Of Us: Η παραγωγή ήθελε τον Μαχερσάλα Άλι στον ρόλο του Τζόελ

Την αποκάλυψη έκανε ο «Πέρι» της σειράς σε πρόσφατη συνέντευξή του

lastofus_Mahershala_ali
Το «Last Of Us» συνεχίζει να σημειώνει μεγάλη επιτυχία και οι φαν του Πέντρο Πασκάλ έχουν σαφώς αυξηθεί, λόγω της ερμηνείας του στον ρόλο του Τζόελ.

Τόσο ο Πασκάλ όσο και η Μπέλα Ράμσι έχουν ταυτιστεί πλέον με τη σειρά, ως το πρωταγωνιστικό δίδυμο. Ωστόσο, η παραγωγή όταν σκεφτόταν τον «Τζόελ» δεν είχε ακριβώς τον Πασκάλ στο μυαλό της. Ούτε καν, ηθοποιό που να του μοιάζει έστωκαι λίγο. Σύμφωνα με μία αποκάλυψη από τον «Πέρι» (Τζέφρι Πιρς) της σειράς, οι αρμόδιοι σκέφτονταν τον Μαχερσάλα Αλί, βραβευμένο δις με Όσκαρ ηθοποιό των «Moonlight» και «Green Book».
Ο ηθοποιός δήλωσεσε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε: «Νομίζω ότι αρχικά είχαν μιλήσει με τον Μαχερσαλά Αλί για τον ρόλο του Τζόελ, το οποίο ήταν ένα προφανές σημάδι ότι δεν πρόκειται να παίξω τον Τόμι... Και όταν έδωσαν το ρόλο στον Πέντρο, ήξερα ότι, ναι, αυτό σίγουρα δεν θα συνέβαινε, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι είμαι μεγαλύτερος από τον Πέντρο. Οπότε δεν έτρεφα ψευδαισθήσεις γι' αυτό, σίγουρα».

Πέντρο Πασκάλ: «Είχα ξεχάσει ότι πήρα τον ρόλο»

 Πριν από λίγο καιρό, ο Πασκάλ βρέθηκε καλεσμένος στο «Tonight Show» και αποκάλυψε στον Τζίμι Φάλον, ότι ήταν πολύ ενθουσιασμένος όταν αντιλήφθηκε πως κατάφερε να πάρει τον ρόλο.

Μόνο που... δεν το κατάλαβε έγκαιρα. Με χιουμοριστική διάθεση, ο «Τζόελ» άρχισε να περιγράφει πώς κατάλαβε ότι κατάφερε να κερδίσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αρχικά ανέφερε: «Αυτό συνέβη σε μια απίστευτη και παράξενη συγκυρία. Ήμουν στο Λονδίνο και όλοι οι άλλοι ήταν στο Λος Άντζελες. Μου στέλνουν κάτι σενάρια και μου λένε 'Ο Craig Mazin θέλει να τα διαβάσεις και εάν σου αρέσουν θα ήθελε να σου μιλήσει».
Κλείσιμο

Αφού τόνισε πόσο του άρεσε το σενάριο, συνέχισε τονίζοντας πως:

«Μιλήσαμε και ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα. Και μου λέει 'μήπως μπορείς να μείνεις ξύπνιος λίγο πιο αργά;' -ήταν περασμένη η ώρα στο Λονδίνο- 'για να μιλήσεις με τον Ντρούκμαν", τον δημιουργό του παιχνιδιού.

Μένω ξύπνιος για αυτό το Ζοοm. Σε εκείνο το σημείο, έχει ήδη περάσει η ώρα. Πρέπει να σηκωθώ το πρωί. Παίρνω ένα Ambien για να πάω για ύπνο, για παν ενδεχόμενο - έχουν ανεβάσει κάπως την αδρεναλίνη μου και τις ελπίδες μου. Αλλά με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι πήρα τη δουλειά αφού πήρα το Ambien».

Τέλος, περιέγραψε πως όταν ξύπνησε δεν θυμόταν τίποτα. «Θα ήμουν πολύ ενθουσιασμένος, υποθέτω, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα» είπε και συνέχισε:

«Κοίταξα το κινητό μου και ήμουν σε φάση "Ω Ναι! Τη πήρα τη δουλειά τελικά!».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα

Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Πώς ο σταθμάρχης «έχασε» τα τρένα για 16 λεπτά

Τουρκία: Εκλογικό δώρο στον Ερντογάν η διάσπαση της «συμμαχίας των 6» της αντιπολίτευσης

Market pass: «Τρέχουν» οι πληρωμές για 2,3 εκατομμύρια δικαιούχους

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης