Άννα Κουρή: «Στα 14 μου είχα κάνει επέμβαση στα αυτιά μου»

Άννα Κουρή: «Στα 14 μου είχα κάνει επέμβαση στα αυτιά μου»

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε κάνει επέμβαση, γιατί τα αυτιά της ήταν πεταχτά 

anna-kouri
Η Άννα Κουρή έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην επέμβαση που είχε κάνει στο παρελθόν, στα αυτιά της.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά και την αντίδραση του πατέρα της.

«Ο πατέρας μου δεν μου μιλούσε για 2 χρόνια, όταν είπα ότι θα ασχοληθώ με την υποκριτική. Μου έκοψε και την καλημέρα. Μου είχαν προτείνει να κάνω μια προκλητική φωτογράφιση και μου φάνηκε αστείο. Δεν ήθελα να πάθει εγκεφαλικό ο μπαμπάς», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο bullying που έχει δεχτεί στον χώρο. «Παλιά δυστυχώς το bullying ήταν μες στη δουλειά, έχει τύχει να περάσω δύσκολα και απείλησα να φύγω», ανέφερε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqt6htsqn8bl)

Όσο για τον γάμο και το κεφάλαιο «οικογένεια», είπε: «Ποτέ δεν είχα το να παντρευτώ και να κάνω παιδιά και ούτε με πίεζαν από την οικογένειά μου. Δεν κάνω καθόλου δουλειές του σπιτιού, όμως μου αρέσει να μαγειρεύω».

Κλείσιμο
Τέλος, αναφέρθηκε στον χρόνο που περνάει και τις αισθητικές επεμβάσεις. «Δεν είναι ευχάριστο να βλέπεις κάθε χρόνο και κάτι να αλλοιώνεται πάνω σου, λες είμαι σε αυτή την ηλικία και ζω. Στα 14 μου είχα κάνει επέμβαση στα αυτιά μου, ακόμη είναι πεταχτά», ανέφερε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης