Άννα Κουρή: «Έμαθα από μία ξαδέρφη μου πως οι γονείς μου χώρισαν και ερχόμασταν μόνιμα στην Ελλάδα»

Άννα Κουρή: «Έμαθα από μία ξαδέρφη μου πως οι γονείς μου χώρισαν και ερχόμασταν μόνιμα στην Ελλάδα»

«Όταν είπα στον μπαμπά μου ότι θα γίνω ηθοποιός τσακωθήκαμε», εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός - Δείτε σχετικά αποσπάσματα από τη συνέντευξή της

annakouri
Η Άννα Κουρή μίλησε για την τηλεοπτική σειρά «Μεν και Δεν», αλλά και το ταξίδι με προορισμό την Ελλάδα, που έμελλε να γίνει ο νέος τόπος διαμονής της.

Ειδικότερα, η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου αρχικά είπε για το δημοφιλές σίριαλ: «Κάναμε πρόβες ένα χρόνο περίπου για να βρούμε τους χαρακτήρες. Στην αρχή ήταν να είναι ο Χρήστος Ευθυμίου και η Κατερίνα Πετούση. Μετά δεν ξέρω πώς και τι έγινε, και μπήκαν η Τζόυς Ευείδη και ο Στέλιος Μάινας. Ήθελαν να έχουμε βρει τους χαρακτήρες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Έγιναν δεύτερη φύση οι ρόλοι» και πρόσθεσε: «Δεν έβλεπα καθόλου και φέτος άρχισα να βλέπω και λέω τι ωραία που είναι. Με βλέπω σαν να είμαι μια άλλη. Καταρχάς, δεν με βλέπω τόσο χοντρή όπως νόμιζα ότι ήμουν. Ήθελα πάντα να είμαι πιο αδύνατη».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck9qule6mwyp)


Αναφορικά με την επιθυμία της να γίνει ηθοποιός ήταν κάτι που ο μπαμπάς της δεν ήθελε καθόλου, αφού όταν του το ανακοίνωσε, σταμάτησαν να μιλάνε.  «Όταν είπα στον μπαμπά μου ότι θα γίνω ηθοποιός τσακωθήκαμε», είπε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, αυτό σταμάτησε και όλα άλλαξαν, όταν εκείνος πήγε και την είδε στην πρώτη της παράσταση, όπως είπε αργότερα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck9qqq5851hl)


Στη συνέχεια, η  ηθοποιός έκανε μία αναδρομή στα παιδικά της χρόνια, τον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αλλά και πώς πήραν οι γονείς της την απόφαση της, να γίνει ηθοποιός. Όπως ανέφερε, η ίδια γεννήθηκε στο βελγικό Κονγκό που σήμερα ονομάζεται Ζαίρ και ήρθε στην Ελλάδα αρκετά αργότερα, όταν εκείνη ήταν 10 ετών, όταν οι γονείς της χώρισαν και ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.

Η ηθοποιός εξήγησε, μεταξύ άλλων, πως οι γονείς της είχαν μια βιοτεχνία, η οποία στην πορεία έκλεισε και μάλιστα, ανέφερε πως νόμιζε ότι ερχόταν στην Ελλάδα για διακοπές ενώ τελικά η διαμονή ήταν οριστική. 
Τέλος, αποκάλυψε, ότι μία ξαδέρφη της ήταν αυτή που της αποκάλυψε πως οι γονείς της χώρισαν και γι’ αυτό έρχονται μόνιμα στην Ελλάδα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck9qik4e3byp)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Τα 40 λεπτά του τρόμου στο Τέξας: Κλειδώθηκε με τα παιδιά στην τάξη και άρχισε να τα «γαζώνει»

Γουδή - Κυψέλη σε 13' με τη Γραμμή 4 – Πότε θα λειτουργήσει

Ο Μικ Τζάγκερ για τη σύγκριση με τον Χάρι Στάιλς: «Ελάτε τώρα, δεν έχει ούτε τη φωνή μου, ούτε τις κινήσεις μου»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης