Τάκης Παπαματθαίου για Βανδή - Μπισμπίκη: «Δεν ξέρω γιατί η Βιτάλη εκφράζεται έτσι, έκανε μια κριτική επί προσωπικού»

Τάκης Παπαματθαίου για Βανδή - Μπισμπίκη: «Δεν ξέρω γιατί η Βιτάλη εκφράζεται έτσι, έκανε μια κριτική επί προσωπικού»

«Ποιο ήταν το κακό δηλαδή; Μοιράστηκαν μια προσωπική στιγμή στην πίστα» πρόσθεσε για το ζευγάρι ο ηθοποιός

takis-papamatthaiou
Ο Τάκης Παπαματθαίου έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο διαζύγιό του, αλλά και τα σχόλια που δέχτηκαν Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης για το ζεϊμπέκικο του ηθοποιού στην πίστα, αλλά και τα φιλιά τους.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, αναφέρθηκε στον γιο του, Ιάσονα, που συμμετέχει φέτος στο J2US.

«Είναι πάρα πολύ καλός, ξέρω ότι τραγουδάει. Νομίζω ότι είναι πολύ ταιριαστό ζευγάρι με την Ηρώ», είπε για τον γιο του.

«Με τη μητέρα του χωρίσαμε όταν ήταν 9 χρονών. Κανένας δεν είναι τέλειος. Προφανώς, μπορεί να έχω κάνει κι εγώ λάθη. Όσο μπορούσα και στο ωδείο του πήγαινα και στο σχολείο περνούσα και ρωτούσα. Δεν έμενε μαζί μου, έμενε με τη μητέρα του», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpur6iaco01)

Αναφορικά με τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, που δέχτηκαν τα τελευταία 24ωρα πολλά αρνητικά σχόλια, λόγω των δημόσιων εκδηλώσεων της αγάπης τους, είπε: «Εγώ δεν θέλω να κάνω τον κριτή, ούτε να καταδικάσω κάτι».

«Ποιο ήταν το κακό δηλαδή; Μοιράστηκαν μια προσωπική στιγμή στην πίστα. Από την άλλη, δεν ξέρω γιατί η Ελένη Βιτάλη εκφράζεται έτσι. Έκανε μια κριτική επί προσωπικού», πρόσθεσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. «Με είχαν ρωτήσει αν θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του, σε περίπτωση που αθωωνόταν κι είχα απαντήσει "φυσικά". Τώρα αυτό που θα απαντήσω είναι ότι η Δικαιοσύνη μίλησε, τέλος. Προφανώς και δεν θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί του», κατέληξε.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης