O Γιώργος Γερολυμάτοςέδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην καριέρα του, αλλά και τις εικόνες που έχει δει όλα αυτά τα χρόνια στη νύχτα.
Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αρχικά, εξήγησε πώς κατάφερε να χτίσει την περιουσία του.
«Μπορώ να πω ότι μάζεψα χρήματα, αν και υπήρξα κι εγώ χαμένος από το χρηματιστήριο και κάποιες λάθος επενδύσεις που είχα κάνει. Δεν είχα όμως, ποτέ μπλεξίματα με καζίνο και τζόγο, όπως είχαν άλλοι τραγουδιστές, οπότε κατάφερα κι έκανα περιουσία. Δυστυχώς, γνωρίζω πολλούς τραγουδιστές που στο τέλος της καριέρας τους δεν είχαν να φάνε», δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Άλλοι έμπλεξαν με τον τζόγο κι άλλοι με τα ναρκωτικά. Παλιά ήταν το χασίς στη μόδα, τώρα παίρνουν άλλες ουσίες. Εγώ είμαι πολέμιος των ναρκωτικών, δεν τα ήθελα ποτέ στη ζωή μου. Έπινα ένα ποτηράκι παραπάνω πού και πού και μέχρι εκεί», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Τέλος, περιέγραψε μερικές από τις εικόνες που έβλεπε από συναδέλφους του στη νύχτα. «Ποιος τραγουδιστής δεν έχει δει τέτοια σκηνικά στη νύχτα; Τα έχω δει όλα με τα μάτια μου, όπως για παράδειγμα να ρουφάει κάποιος γραμμές κοκαΐνης μπροστά μου, προκειμένου να βγει να τραγουδήσει. Πολλοί πίνουν ό,τι τους "φτιάχνει", που λέμε. Δυστυχώς, πολλά τέτοια σκηνικά έχω δει. Έχω δει βουνά κοκαΐνης να κυκλοφορούν μπροστά μου», είπε ο Γιώργος Γερολυμάτος.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας