Με αφορμή την περίοδο του καρναβαλιού, η εταιρεία παραγωγής Φίνος Φιλμ μοιράστηκε με το διαδικτυακό κοινό της στα social media, ένα βίντεο - αναδρομή στο παρελθόν.
Μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρεί η εταιρεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε ένα συγκεντρωτικό βίντεο με τους «μασκαράδες» των προηγούμενων δεκαετιών.
Στο κλιπ εμφανίζονται αποσπάσματα από σκηνές σχετικές με τις Απόκριες και το καρναβάλι, με πρωταγωνιστές σπουδαία ονόματα του «χρυσού» ελληνικού κινηματογράφου.
Ντίνος Ηλιόπουλος, Τζένη Καρέζη, Αλίκη Βουγιουκλάκη και Ρένα Βλαχοπούλου πρωταγωνιστούν σε μερικές από τις χιουμοριστικές σκηνές του βίντεο.
«Φέτος τις Απόκριες, ντυνόμαστε… ελληνικό κινηματογράφο!» γράφει η λεζάντα στη δημοσίευση της Φίνος Φιλμ στο Twitter.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.