Έλεν Μπάρκιν: Αποκαλύπτει τη σεξιστική συμπεριφορά του Χάρολντ Μπέκερ στην ταινία «Sea of Love»

Έλεν Μπάρκιν: Αποκαλύπτει τη σεξιστική συμπεριφορά του Χάρολντ Μπέκερ στην ταινία «Sea of Love»

Υπάρχουν άλλες ηθοποιοί, λέει, που έχουν βιώσει πολύ χειρότερα...

ellen-barkin
Η Έλεν Μπάρκιν έδωσε συνέντευξη και σε αυτή, αποκάλυψε τη σεξιστική συμπεριφορά που είχε απέναντί της ο σκηνοθέτης, Χάρολντ Μπέκερ στα γυρίσματα της ταινίας «Sea of Love».

Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός θυμήθηκε και περιέγραψε μια δυσάρεστη στιγμή που έζησε με τον σκηνοθέτη στο σετ γυρισμάτων της ταινίας.

Πρόκειται για το θρίλερ του 1989, όπου συμπρωταγωνιστούσε με τους Αλ Πατσίνο και τον Τζον Γκούντμαν. Ενώ λοιπόν, γύριζε μια δύσκολη ερωτική σκηνή με τον συμπρωταγωνιστή της (Πατσίνο), ο σκηνοθέτης βρέθηκε στο σετ και προχώρησε σε μια απαράδεκτη κίνηση προς την ηθοποιό.

ellen
Κλείσιμο
Όπως δήλωσε στη HuffPost η 68χρονη: «Τι έπρεπε να κάνω, όταν ο Χάρολντ Μπέκερ με πλησίασε και μου τράβηξε την ειδική περούκα που φορούσα στα γεννητικά μου όργανα με δύναμη, με αποτέλεσμα να ξεριζώσει μέχρι και μερικές ηβικές τρίχες;».

«Ξέρετε τι γύρισε και μου είπε; "Κανείς δεν σε κοιτάει, τι το χρειάζεσαι αυτό;"», πρόσθεσε, συνεχίζοντας την περιγραφή της. Εξήγησε μάλιστα, πως κανείς στο σετ δεν μίλησε τη στιγμή εκείνη, ενώ τόνισε πως «ο συμπρωταγωνιστής της ήταν τρομοκρατημένος».

«Αυτό αρέσει στη βιομηχανία του κινηματογράφου, έτσι είναι τα πράγματα. Και πέρασα εύκολα μαζί του, πιστέψτε με», δήλωσε στη συνέχεια η ηθοποιός, εξηγώντας πως υπάρχουν άλλα περιστατικά, πολύ χειρότερα από αυτό που βίωσε η ίδια.

Εκτός από τη συγκεκριμένη σκηνή ωστόσο, η Έλεν Μπάρκιν ανέφερε πως ποτέ δεν πέρασε καλά στο Χόλιγουντ, αφού από την αρχή κιόλας της καριέρας της, της έδιναν μόνο τους ρόλους εκείνης της «άσχημης φίλης» της πρωταγωνίστριας.

«Πρώτα ήμουν η άσχημη φίλη, μετά μπήκα κατευθείαν σε αυτό το αδηφάγο μοτίβο του "sex symbol" και τέλος, έγινα αυτή η ηλικιωμένη κυρία. Αυτή ήταν η άποψη της βιομηχανίας για εμένα. Κατ' αυτούς, αυτά μπορούσα να κάνω», τόνισε απογοητευμενη.


Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Πισπιρίγκου: Δεν υπήρχαν ενδείξεις πριν το επεισόδιο της Τζωρτζίνας, είπε η διευθύντρια του Καραμανδάνειου

Τρίτο «όχι» από τον Άρειο Πάγο στον συνταγματάρχη που παρενοχλούσε στρατιώτες!

Θεσσαλονίκη: Πώς ο 20χρονος κατέρρευσε στο γήπεδο 5χ5 - «Βρήκα το παιδί πεθαμένο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης