Έλεν Μπάρκιν: «Εύχομαι ο τυφώνας Ισαάκ να πνίξει τους Ρεπουμπλικάνους»

Έλεν Μπάρκιν: «Εύχομαι ο τυφώνας Ισαάκ να πνίξει τους Ρεπουμπλικάνους»

H Αμερικανίδα ηθοποιός Έλεν Μπάρκιν άφησε τον κόσμο άναυδο με τα όσα έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter και προκάλεσε ποικίλλες αντιδράσεις.

Έλεν Μπάρκιν: «Εύχομαι ο τυφώνας Ισαάκ να πνίξει τους Ρεπουμπλικάνους»
Όσοι την ξέρουν, τη γνωρίζουν μέσα από τις ταινίες της και την εκρηκτική της σιλουέτα που, παρά την περασμένη νεότητά της, παραμένει εντυπωσιακή.

Μετά  το «τιτίβισμά» της στο Twitter, βέβαια, την έμαθαν και όσοι δεν την ήξεραν, επειδή αυτό που έγραψε σόκαρε.

«Εύχομαι ο τυφώνας Ισαάκ να πνίξει τους Ρεπουμπλικάνους» έγραψε η Αμερικανίδα ηθοποιός Έλεν Μπάρκιν στον λογαριασμό της στο Twitter και άφησε τον κόσμο άναυδο. Πολλοί θεώρησαν πως η Μπάρκιν είναι τολμηρή και εκφράζει με «δυναμικό» τρόπο τις απόψεις της ενώ άλλοι το είδαν αρνητικά κι ας μην είναι Ρεπουμπλικάνοι.

Χωρίς ούτε στιγμή να βάλει φρένο, η ίδια εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον όλων αυτών που καταφέρθηκαν αρνητικά εναντίον των λεγομένων της, υποστηρίζοντας ότι από πίσω τους βρίσκεται  το δεξιό website «Twitchy».

«Έλα, Ισαάκ! Ξέπλυνε τον τόπο και πέτα στον ωκεανό όλους όσους είναι κατά της μόρφωσης, τους μισογύνηδες, τους ξενοφοβικούς, αυτούς κατά των γκέι, τους ρατσιστές βλαμμένους! Όλους τους Ρεπουμπλικάνους».
Κλείσιμο

Η 58χρονη Μπάρκιν έχει επίσης σχολιάσει αρνητικά τους Μορμόνους και αστειεύτηκε με τον θάνατο του ειδήμονα, γύρω από θέματα που αφορούσαν τους Συντηρητικούς, Άντριου Μπράιτμπαρτ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης