Νίκος Κοκλώνης για Βανδή - Μπισμπίκη: «Είναι μεγαλείο να βλέπεις δύο ανθρώπους που αγαπιούνται να το εκφράζουν»

Νίκος Κοκλώνης για Βανδή - Μπισμπίκη: «Είναι μεγαλείο να βλέπεις δύο ανθρώπους που αγαπιούνται να το εκφράζουν»

«Η “ταχεία” προσπέρασε τον αυθορμητισμό του έρωτα και τράκαρε στην εύκολη κριτική» σχολίασε ο παραγωγός και παρουσιαστής του J2US

nikos-koklonis
Στόχος κριτικής και ποικίλων σχολίων έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, μετά από βίντεο από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η τραγουδίστρια, που έκανε το γύρο του διαδικτύου. Το ζευγάρι ήταν για μια ακόμα φορά ιδιαίτερα διαχυτικό μεταξύ στο Έναστρον, μετά από το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο ηθοποιός στην πίστα, γεγονός που σχολιάστηκε από πολλούς, μεταξύ άλλων και από την Ελένη Βιτάλη.

Μέσα από το προφίλ της στο Facebook, στο όνομα Ελένη Ξύδη (το επίθετο του συζύγου της), η γνωστή ερμηνεύτρια σχολίασε «Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει», έγραψε συνεχίζοντας «Η φωτογραφία μου θύμισε την παραγγελιά! Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη… τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!».

βιταλη

Κλείσιμο
Μέσα από στόρι του στο Instagram, o Νίκος Κοκλώνης, που τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται στενά με τη Δέσποινα Βανδή τόσο στο J2US όσο και σε άλλες παραγωγές της εταιρείας του, Barking Well, σχολίασε πως η «ταχεία» (τίτλος μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Ελένης Βιτάλη) προσπέρασε την καρδιά και τον αυθορμητισμό του έρωτα και τράκαρε στην εύκολη κριτική.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης έγραψε: « Πάρε την ταχεία της καρδιάς μου και ξεκινά... Πόσο υπέροχη, γεμάτη πάθος προσταγή για έναν έρωτα. Κι αυτό είναι ο έρωτας. Είναι πάθος, είναι δύναμη, είναι αλήθεια. Ο έρωτας δεν κρίνεται γιατι...είναι το ταξίδι που θα κάνεις από εκείνα, που δεν θα ξεχάσεις όσο ζεις... Κι είναι μεγαλείο να βλέπεις δύο ανθρώπους που αγαπιούνται, να το εκφράζουν ελεύθερα, δυνατά κι αληθινά, όπως νιώθουν. Δίχως δήθεν και πρέπει. Δίχως κριτές και "αστυνόμους" του έρωτα. Γιατί...Πάρε την ταχεία της καρδιάς μου και ξεκίνα, στο δικό μου δρόμο να βρεθείς.

Θα 'ναι το ταξίδι που θα κάνεις από εκείνα που δεν θα ξεχάσεις όσο ζεις. Κρίμα που «η ταχεία» προσπέρασε την καρδιά κ τον αυθορμητισμό του έρωτα κ τράκαρε στην εύκολη κριτική. Δεν της το ‘χα».

Δείτε την ανάρτηση:

IMG_5295


Ειδήσεις σήμερα:

Survivor All Star: Η Μελίνα ξανά στον τάκο και η... ανακωχή Ελευθερίας-Μάριου - Δείτε βίντεο

Καραμανλής: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές

Πιερρακάκης για Market Pass: «32.000 αιτήσεις σε λίγη ώρα» - Από την Παρασκευή αιτήσεις και στα ΚΕΠ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης