Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Από τον ονειρεμένο γάμο στις Σπέτσες στο «βελούδινο» διαζύγιο

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Από τον ονειρεμένο γάμο στις Σπέτσες στο «βελούδινο» διαζύγιο

Το ζευγάρι έριξε τίτλους τέλους στον γάμο του μετά από 2,5 χρόνια - Η πρώτη γνωριμία, οι φήμες που προσπαθούσαν να διαψεύσουν και ο χωρισμός

eleonora-zouganeli
Μετά από 2,5 χρόνια γάμου και αμέτρητα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν και τα οποία έχουν διαψεύσει, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας» η ερμηνεύτρια και ο δικηγόρος έχουν καταθέσει ήδη αίτηση διαζυγίου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για ένα «βελούδινο» διαζύγιο, μιας και εξακολουθούν να έχουν εκτίμηση ο ένας στο πρόσωπο του άλλου.

Οι φήμες που τους ήθελαν να είναι χώρια, είχαν αρχίσει να διασπείρονται από το περασμένο καλοκαίρι. Παρόλα αυτά, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει αναφερθεί ποτέ δημόσια σχετικά με αυτό.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqo3mbyqtvhl)

Έκτοτε, οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών προσπάθησαν να αποσπάσουν ένα σχόλιο, τόσο από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, όσο και από τον Σπύρο Δημητρίου.
Κλείσιμο
ελεονωρα


«Δεν ξέρω για ποιο λόγο ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, αλλά ο λόγος δεν με αφορά και πολύ, απλά με καταπιέζει» είχε σχολιάσει σε πρόσφατες δηλώσεις της η τραγουδίστρια.

Από τη δική του πλευρά, ο δικηγόρος είχε σχολιάσει για τα δημοσιεύματα που αφορούσαν τον γάμο τους: «Όταν κάποιος με ρωτάει δημόσια και όχι μόνο, για την προσωπική μου ζωή, χωρίς να τον γνωρίζω, έρχομαι σε αμηχανία παθαίνω κριντζάρισμα. Ντρέπομαι για λογαριασμό του. Δεν είναι δύσκολη ερώτηση, αλλά απορώ με το θράσος για την εισβολή κάποιου στην προσωπική μου ζωή».
Ο Σπύρος Δημητρίου μιλάει για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη



Η γνωριμία του ζευγαριού


Σε μπαρ στο Χαλάνδρι έγινε η πρώτη συνάντηση και η πρώτη γνωριμία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου. Ο δικηγόρος πήγε να συναντήσει την καλή του φίλη, Σάννυ Μπαλτζή που τον κάλεσε στο μαγαζί που διατηρεί στην περιοχή. Μαζί της όμως βρισκόταν εκεί και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Πέρασαν σχεδόν όλο το βράδυ μαζί κουβεντιάζοντας και την επομένη ξανασυναντήθηκαν, μέχρι που έφυγαν παρέα για τις διακοπές τους στα Κουφονήσια, για να καταλήξουν αστραπιαία –μέσα σε ελάχιστους μήνες- να παντρεύονται.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ο Σπύρος Δημητρίου είχε δηλώσει για τη γνωριμία του με την Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Το βράδυ μετά την κηδεία του πατέρα μου ήθελα να βγω. Με πήρε η Σάννυ και μου πρότεινε να βγούμε για ποτό. Όχι ένα… Τριάντα ήθελα! Και εκεί ήταν και η Ελεωνόρα. Τότε μας σύστησαν, η Ελεωνόρα με γνώριζε φατσικά. Και της λέω: “Για να μην μακρηγορώ, είμαστε ζευγάρι και δεν το ξέρεις”. Προτιμήσαμε η σχέση αυτή να εξελιχθεί μέσα από τον γάμο. Και της είπα πως αν πετύχει, πέτυχε. Αν δεν πετύχει, εκτός από το διαζύγιο, θα έχουμε μια ιστορία της προκοπής να διηγηθούμε σε σχέση με παλιά. Φαίνεται να πετυχαίνει πάρα πολύ. Εγώ θα το συνιστούσα σε όλους».

Δήλωσε μάλιστα, πως όσα πίστευε στο παρελθόν για τα ζευγάρια που φωτογραφίζονται σε περιοδικά, ανατράπηκαν όταν γνώρισε τη σύζυγό του. Ωστόσο, δεν έπαψε να «φοβάται» τη δημοσιότητα.

«Πάντα όταν έβλεπα φωτογραφίες σε περιοδικά με ζευγάρια δεν πίστευα ότι γίνεται αυτό, έλεγα πάντα ότι είναι στημένα αλλά τελικά γίνονται. Νιώθω αμήχανα όταν βλέπω τον εαυτό μου έτσι. Ήταν η πιο ωραία φάση που ήμασταν τόσο λίγοι. Η οικογένειά μου χάρηκε πάρα πολύ. Η μητέρα μου έχει κάνει κόμμα με τη σύζυγο…. Μακάρι να ίσχυαν αυτά που λένε για εγκυμοσύνη», είπε εξηγώντας πως ένα παιδί δεν περιορίζει την ευτυχία ενός ζευγαριού.

Από τη μεριά της, η ερμηνεύτρια είχε πει για τον τότε αγαπημένο της και τη γνωριμία τους στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι»: «Ήταν όλο πολύ γρήγορο και κεραυνοβόλο. Αλλά ταιριάζει και σε μένα και στον Σπύρο. Και γω και ο Σπύρος δεν είμαστε 23 χρονών, ήμασταν συνειδητοί και οι δυο. Είμαστε συντονισμένοι και όταν γνωριστούμε, θα συντονιστούμε ακόμα περισσότερο».

Ο γάμος στις Σπέτσες

Τον Οκτώβρη του 2020, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου αιφνιδίασαν τους πάντες με την απόφασή τους να παντρευτούν στις Σπέτσες. Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

gamos

Στην εκκλησία έφτασε πρώτα ο γαμπρός και στη συνέχεια η νύφη όπως άλλωστε προβλέπουν και τα έθιμα. Και οι δυο έφτασαν στο εκκλησάκι με καϊκι όπως άλλωστε και οι λιγοστοί καλεσμένοι τους. Ο Σπύρος Δημητρίου επέλεξε να φορέσει λευκό κοστούμι και λευκά παπούτσια με μαύρο παπιγιόν ενώ η νύφη επέλεξε ένα επίσης ολόλευκο και ρομαντικό νυφικό δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη. Φυσικά τη νύφη «παρέδωσε» στον γαμπρό ο πατέρας της, Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος. Με το που έφτασε το καϊκι της νύφης οι λιγοστοί καλεσμένοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.

Κουμπάροι του ζευγαριού είναι ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, με τη σύζυγο και συνάδελφό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου και η στιχουργός Σάννυ Μπαλτζή.

leee

«Δεν πίστευα ποτέ ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα»

Έναν χρόνο μετά τον γάμο της, μιλώντας στο 2night Show για τον σύζυγό της, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είχε δηλώσει: «Ο γάμος ακόμη είναι κάτι πολύ καινούργιο στη ζωή μου, το απολαμβάνω, μαθαίνω, προσπαθώ να προσαρμοστώ, να μάθω τις αντοχές μου και να δω τα όριά μου. Είναι κάτι πολύ ζωντανό για μένα. Είμαστε παντρεμένοι εδώ και ένα χρόνο. Δεν πίστευα ποτέ ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, αλλά αν τον σκότωνε από τον πρώτο χρόνο, θα ήταν πολύ μεγάλο πρόβλημα».

«Όσο βλέπω την καθημερινότητά του, νομίζω ότι δεν θα μπορούσε να ήταν ένας άνθρωπος του δικό μου χώρου. Αρκεί να είναι ένας άνθρωπος που σέβεται και αγαπάει την τέχνη, κάτι το οποίο συμβαίνει με τον σύζυγό μου (…) Μου προκαλεί και μένα ενδιαφέρον η δουλειά του, είναι σαν να μπαίνω σε έναν άλλο κόσμο και να τον γνωρίζω από την αρχή. Είναι ποινικολόγος, είναι κάτι σκοτεινό και σκληρό αυτό που πρεσβεύει».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cfl1os1ze5bt)

Δηλώσεις είχε κάνει επίσης στην εκπομπή «Love It». Όσο για τον έγγαμο βίο και πώς τον αντιμετωπίζει, η τραγουδίστρια είχε αναφέρει: «Ο έγγαμος βίος είναι κάτι πολύ ωραίο, είναι πολύ ευχάριστο, είναι πολύ διαφορετικό, είναι πολύ καινούργιο και το απολαμβάνω. Μου αρέσει που ο σύζυγός μου ασχολείται με κάτι εντελώς διαφορετικό, είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες οι συζητήσεις μας».

Ο Σπύρος Δημητρίου είχε αναφερθεί κι εκείνος στην άλλοτε σύζυγό του και την συμβίωσή τους σε συνέντευξή του στο ΟΚ!. Όπως είπε, η καθημερινότητα με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι σαν ένα ασταμάτητο πάρτι. «Είναι σαν να κάνουμε καθημερινά πάρτι στο σπίτι. Επίσης, μιλάμε πολύ. Ακούμε πολλή μουσική. Και κάποιες φορές παίζω εγώ πιάνο και εκείνη τραγουδά», είχε πει.

Ωστόσο, είχε αποκαλύψει πως ενώ δεν έχουν διαφωνίες, έχουν πολύ διαφορετικά «πιστεύω» για το θέμα των τσακωμών σε μία σχέση. «Δεν έχουμε τρομερές διαφωνίες. Ο πιο συχνός λόγος είναι ότι η ίδια θεωρεί πως οι εντάσεις σε έναν γάμο είναι ωφέλιμες και πρέπει να τις προκαλούμε, ενώ εγώ διαφωνώ πλήρως με αυτό. Αλλά και μόνο που το θέτει στο τραπέζι, ξεκινά η ένταση», είχε δηλώσει χιουμοριστικά. 

Οι πρώτες φήμες χωρισμού

Τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει είχαν κυκλοφορήσει το 2022. Ωστόσο, το Πάσχα του ίδιου έτους, μία κοινή τους εμφάνιση στη Μύκονο ήταν η απάντηση στις «κακές γλώσσες» που τους ήθελαν να περνούν κρίση στον γάμο τους.


Λίγο καιρό μετά, ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος είναι καλός φίλος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου διέψευσε τις φήμες στην εκπομπή Happy Day.

«Είμαι φίλος με τον Σπύρο και μου ζήτησαν να τους παντρέψω. Δέχτηκα αμέσως. Υπήρχε μεγάλο άγχος την ημέρα του γάμου για το αν θα υπάρξουν κάμερες. Από αυτά που γνωρίζω εγώ, που νομίζω θα το ήξερα, είναι μία χαρά, δεν έχουν χωρίσει. Τους στενοχωρούν αυτές οι ειδήσεις όπως και να το κάνουμε», είχε δηλώσει.




Ειδήσεις σήμερα:

Survivor All Star: Η Μελίνα ξανά στον τάκο και η... ανακωχή Ελευθερίας-Μάριου - Δείτε βίντεο

Καραμανλής: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές

Πιερρακάκης για Market Pass: «32.000 αιτήσεις σε λίγη ώρα» - Από την Παρασκευή αιτήσεις και στα ΚΕΠ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης