«Τόσο καιρό που γράφουν ότι είμαι έγκυος, θα είχα κάνει τρίδυμα», αναφέρει η Ελεονώρα Ζουγανέλη

«Τόσο καιρό που γράφουν ότι είμαι έγκυος, θα είχα κάνει τρίδυμα», αναφέρει η Ελεονώρα Ζουγανέλη

Για τις φήμες που κυκλοφορούν περί εγκυμοσύνης μίλησε η τραγουδίστρια

zoyganeli
Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Ελεονώρα Ζουγανέλη και δε δίστασε μάλιστα, να αναφερθεί στις φήμες περί εγκυμοσύνης, που επικρατούν το τελευταίο διάστημα.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων εξέφρασε τα συναισθήματά της για την φημολογία που προκύπτει συνεχώς γύρω από την προσωπική της ζωή.

«Δε μου άρεσε ούτε το κλείσιμο, ούτε η ξεκούραση με τον τρόπο που μας βρήκε. Θα προτιμούσα να το είχα επιλέξει. Γι΄αυτό έχω τοποθετήσει κάπως στο κεφάλι μου ότι είναι καλό να φροντίζω μόνη μου να ξεκουράζομαι. Εγώ νόσησα κιόλας και δεν ήταν κάτι ευχάριστο. Γενικά, είναι κάτι που θέλω να φύγει όσο γίνεται πιο γρήγορα. Το Voice δεν το έχω μετανιώσει καθόλου, πέρασα καταπληκτικά, έμαθα πάρα πολλά πράγματα, είδα έναν καινούργιο χώρο, ξένο για εμένα. Νιώθω πολύ πιο οικεία πια με τον χώρο της τηλεόρασης και αυτή την έκθεση. Πολλές προτάσεις είχαν γίνει και στο παρελθόν, αλλά το Voice ήρθε σε μια στιγμή που εγώ ήμουν έτοιμη γι’ αυτό», ανέφερε αρχικά για την καραντίνα και την αποχώρησή της από το The Voice.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfqzdblmjiqx-st)


Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν: «Δε με ενοχλεί να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, αλλά δε με φτιάχνει κιόλας. Είναι κάτι που ψιλοβαριέμαι, να σχολιάζω τα ίδια και τα ίδια. Δε με ενδιαφέρει κανενός η ζωή, πόσο μάλλον η δική μου, που πρέπει να την επαναλαμβάνω κιόλας. Δεν ξέρω γιατί όλοι θέλουν να με δουν μαμά. Η αλήθεια είναι ότι προχθές είδα τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και της λέω: "Εγώ πότε θα γίνω μάνα;". Πάντα γελάγαμε με όλα αυτά. Δε με φέρνει σε δύσκολη θέση τίποτα από αυτά που ακούγεται, δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι που θα με φέρει σε δύσκολη θέση. Τόσο καιρό που το γράφουν όμως, τώρα θα είχα κάνει τρίδυμα», δήλωσε.



Ειδήσεις σήμερα:

Κατέβασε ρολά η εστίαση - Άδειασαν οι πλατείες

Κορυφώνεται η «βροχή» των διαττόντων Λεοντιδών και ακολουθεί μια... «ατέλειωτη» έκλειψη σελήνης!

Κακοποίησαν σεξουαλικά κουτάβι στην Αλεξανδρούπολη!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης