Η αρπαγή του Πετράκη είναι το φλέγον ζήτημα στον «Σασμό» με την Αργυρώ να είναι απαρηγόρητη. Ο Ορφέας Αυγουστίδης, ωστόσο, αποκάλυψε ότι το παιδί θα γυρίσει στην αγκαλιά της.
Μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day» ο «Αστέρης» αναφέρθηκε στη σειρά δίνοντας ένα μικρό spoil.
«Θα γυρίσει ο Πετράκης στα χέρια της μαμάς του και θα βοηθήσουμε όλοι» ανέφερε ο ηθοποιός.
Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqo1kwiuh0u1)
Ακόμη, τόνισε: «Δεν έχει τύχει να μη περνάω καλά σε μια δουλειά κι αν τύχει θα προσπαθήσω αν προσαρμοστώ. Δεν είναι και το τέλος του κόσμου, δεν είναι και φυσιολογικό να δένεις με όλους σαν να είσαι φίλος ή συγγενής».
Τέλος, για τη σχέση της Μαρίας Τζομπανάκη με το εγγόνι της, ο Ορφέας Αυγουστίδης σχολίασε: «Η μαμά μου είναι βούτυρο με το εγγόνι».
Πριν παρουσιαστεί στο κοινό της Αθήνας στο πλαίσιο του τουρνουά “3on3 Road to Glory”, το αυθεντικό τρόπαιο Larry O’Brien έκανε την πρώτη του στάση στα γραφεία της Novibet — εκεί όπου χτυπά η «καρδιά» της ομάδας πίσω από κάθε επιτυχία της GameTech εταιρείας.
Η εταιρεία επενδύει συστηματικά στην ενίσχυση των λύσεων που προσφέρει σε κρίσιμους τομείς αιχμής όπως Artificial Intelligence, High Performance Computing (HPC) και Cyber Security.