Λίτσα Πατέρα για το χειρουργείο της Μαρίας Κορινθίου: «Δυστυχώς ο καθένας γράφει ό,τι θέλει»

Λίτσα Πατέρα για το χειρουργείο της Μαρίας Κορινθίου: «Δυστυχώς ο καθένας γράφει ό,τι θέλει»

«Είναι μια χαρά» δήλωσε η αστρολόγος - Δείτε το βίντεο

korinthioy_nosokomeio
Η Μαρία Κορινθίου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και έλειπε από την εκπομπή «Πρωινό». Με αφορμή μερικές ανακρίβειες για το μέλλον της ηθοποιού στην εκπομπή, η Λίτσα Πατέρα έκανε μερικές δηλώσεις.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» η αστρολόγος του «Πρωινού» απάντησε τόσο για την Μαρία Κορινθίου, όσο και για το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με τα δημοσιεύματα ότι η ηθοποιός αποχωρεί από την εκπομπή.

«Είναι μια χαρά η Μαρία Κορινθίου. Έκανε την επέμβαση και είναι εντάξει. Την αγαπάμε πολύ και την περιμένουμε να έρθει. Είναι μια χαρά! Αν κάποιοι έγραψαν κάτι που δεν ισχύει, καλό είναι να μην το ξανακάνουν. Δυστυχώς, ζούμε σε μια χώρα που ο καθένας γράφει ό,τι θέλει. Δεν νομίζω να φύγω ποτέ από τον ANT1» δήλωσε η Λίτσα Πατέρα.

Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqljnkmg42k1)

Πριν μερικές ημέρες, ο Γιώργος Λιάγκας είχε αναφέρει φανερά ενοχλημένος στο «Πρωινό»: «Να πω ότι σήμερα κάθομαι εγώ εδώ. Λείπει η Μαρία γιατί υπεβλήθη σε μία εγχείριση, πήγαν όλα καλά, μίλησα μαζί της. Και να πω ότι είναι ντροπή, και να το προσέξουν και να το κοιτάξουν όλοι αυτό το πράγμα, δεν μπορεί να τελειώνει χθες η εκπομπή και να λέει ότι θα λείψει κάποιες ημέρες και οι τίτλοι σε κάποιο site –ντροπή και αίσχος- να είναι “βόμβα! Φεύγει η Μαρία Κορινθίου από το Πρωινό”, όταν η γυναίκα λέει ότι φεύγει για να κάνει εγχείρηση. Δεν μπορείτε να δημιουργείτε εντυπώσεις με θέματα υγείας. Έλεος πια!».


Ειδήσεις σήμερα:

Τι προβλέπει η νέα ρύθμιση για τους καλλιτέχνες στο Δημόσιο – Οι ειδικότητες και οι αμοιβές


Καναδάς: Η τρανς δασκάλα με προσθετικό στήθος ντύνεται άντρας εκτός σχολείου - Δείτε φωτογραφίες

Καιρός: «Ανοιξιάτικο» Σαββατοκύριακο με 18άρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης