Μια βραδιά με πολύ κέφι και μεγάλες επιτυχίες που όλοι έχουμε τραγουδήσει έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA». Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντη.
Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στα γυρίσματα της αγαπημένης μουσικής εκπομπής του MEGA και απέσπασε δηλώσεις.
«Είμαι πολύ χαρούμενος, ενθουσιασμένος, συγκινημένος, γιατί αυτός ο χώρος που είμαστε, χτίστηκε για εμένα. Με τη Ρούλα Κορομηλά είμαστε μαζί από τα ξεκινήματά μας, αλληλοβοηθηθήκαμε, ο ένας στήριξε τον άλλον», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.
«Ο Λευτέρης Πανταζής ήταν και παραμένει φίλος, εκτιμάει και βοηθάει τους φίλους του», δήλωσε ο Χρήστος Δάντης.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqkp8e9mhw15)
Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος επεσήμανε πως, «είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά, ό,τι και να πω είναι λίγο για τον Λευτέρη Πανταζή».
«Είμαι τυχερός που είμαι σε ένα σχήμα με τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντη», σχολίασε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ενώ η Βάνα Μπάρμπα είπε: «είμαι σε ένα κανάλι που αγαπώ και με ανθρώπους αγαπημένους που έγραψαν ιστορία, όπως η Ρούλα Κορομηλά και ο Λευτέρης Πανταζής».
«Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία για έξοδο. Είμαι χαρούμενη που επιτέλους γνώρισα την Ρούλα από κοντά», σημείωσε η Ζωή Κρονάκη, και τέλος ο DJ Valentino σχολίασε την εμφάνιση του «Λεπά» λέγοντας πως, «ο Λευτέρης Πανταζής όπου και αν είναι δεν γίνεται να μην περάσεις καλά».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.