Από τον Τέιτουμ στο «Magic Mike» στο σόλο της Μουρ το 1996 - Τα πιο δημοφιλή στριπτίζ του σινεμά

Από τον Τέιτουμ στο «Magic Mike» στο σόλο της Μουρ το 1996 - Τα πιο δημοφιλή στριπτίζ του σινεμά

Διάσημα ονόματα του Χόλιγουντ «χάρισαν» στη μεγάλη οθόνη μερικές από της πιο σέξι σκηνές στην ιστορία του κινηματογράφου

striptease34
Πολλές από τις επιτυχίες του Χόλιγουντ έχουν βασιστεί σε ερωτικές σκηνές με πρωταγωνιστές μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου.

Ορισμένες παραγωγές έπαιξαν το δυνατό τους «χαρτί» και εμπιστεύτηκαν γοητευτικούς αστέρες του σινεμά, να επιστρατεύσουν τις ικανότητές τους στον αισθησιακό χορό και το στριπτίζ.

Από τη γεμάτη ταμπού δεκαετία του '80 μέχρι και σήμερα,
 δείτε παρακάτω διάσημους άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς που «χάρισαν» στη μεγάλη οθόνη μερικές από της πιο σέξι σκηνές στην ιστορία του Χόλιγουντ.

Ντέμι Μουρ
Στην ταινία «Striptease» του 1996, η Ντέμι Μουρ υποδύθηκε μια ανύπαντρη μητέρα που αγωνίζεται για να τα βγάλει πέρα και στρέφεται στο στριπτίζ. Η ταινία περιλαμβάνει αρκετές σκηνές στις οποίες η ηθοποιός κάνει στριπτίζ, ενώ η ερμηνεία της επαινέθηκε για τον διάχυτο αισθησιασμό που απορέει.
Demi Moore's Striptease - Striptease 1996 HD
Τσάνινγκ Τέιτουμ
Οι ταινίες Magic Mike έχουν ταυτιστεί με το στριπτίζ στη μεγάλη οθόνη, την ίδια ώρα που ο πρωταγωνιστής τους, Τσάνινγκ Τέιτουμ είναι ομολογουμένως ο πιο διάσημος κινηματογραφικός στρίπερ.

Magic Mike - Channing Tatum "Pony" dance scene
Ο 42χρονος σήμερα ηθοποιός εργάστηκε ως στρίπερ πριν ακόμη γίνει γνωστός. Το 2012 ήρθε η πρώτη «Magic Mike» ταινία, η οποία βασίστηκε στις δικές του εμπειρίες από την πραγματική ζωή. Στο φιλμ, ο Τέιτουμ υποδύεται έναν έμπειρο στρίπερ που παίρνει υπό την προστασία του έναν νεαρό χορευτή.

Ακολούθησε σίκουελ ταινία την επόμενη χρονιά, ενώ πριν από λίγες μέρες, κυκλοφόρησε στις αίθουσες η τρίτη με τίτλο «Magic Mike's Last Dance» με συμπρωταγωνίστριά του τη Σάλμα Χάγιεκ.
Magic Mike’s Last Dance | Official Trailer
Κλείσιμο

Κιμ Μπάσιντζερ
Το στριπτίζ της Κιμ Μπάσιντζερ για τα μάτια του Μίκι Ρουρκ στις «9 1/2 Εβδομάδες» σημάδεψε τη δεκαετία του '80. Η ταινία που «νομιμοποίησε τα φετίχ στο σεξ» όπως έγραφαν τα δημοσιεύματα της εποχής και ο χορός της κινηματογραφικής Ελίζαμπεθ, ανέτρεψαν τα ταμπού στις ερωτικές σκηνές, όπως προβάλλονταν έως τότε στη μεγάλη οθόνη.

Unforgettable - Nine 1/2 Weeks (Striptease, 1986) HD

Νάταλι Πόρτμαν
Στο «Closer» του 2012, η Νάταλι Πόρτμαν μεταμορφώνεται σε μια νεαρή Αμερικανίδα στρίπερ που κλέβει τους άνδρες που συναντά στα κλαμπ, μέχρι να γνωρίσει εκείνον που θα ερωτευτεί. Η εμφάνιση της Πόρτμαν με ροζ μαλλιά να χορεύει αισθησιακά για τους πελάτες στο μαγαζί, έγινε viral και έφερε ακόμη μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα στην 41χρονη σήμερα ηθοποιό.
Thank You - Clive Owen & Natalie Portman - Closer (2004)

Τζένιφερ Άνιστον
Το 2014 κυκλοφόρησε το «We're the Millers» με την Τζένιφερ Άνιστον στον ρόλο μιας στρίπερ που βοηθά έναν μικρέμπορο ναρκωτικών να κάνει μια ληστεία. Η ερμηνεία της Άνιστον έλαβε ανάμεικτες κριτικές, αλλά κατάφερε να βγει από το «καλούπι» της πρωταγωνίστριας ρομαντικών κομεντί, όπως την είχαν συνηθίσει οι φαν της.
Jennifer Aniston striptease scene We're The Millers

Ελίζαμπεθ Μπέρκλεϊ
Το όνομα της Ελίζαμπεθ Μπέρκλεϊ θα μπορούσε να είναι συνώνυμο με το κινηματογραφικό στριπτίζ, αφού μέσα από την ταινία «Showgirls» η εικόνα της ταυτίστηκε με την απόλυτη σέξι στρίπερ.

Το φιλμ κυκλοφόρησε το 1995 και χαρακτηρίστηκε από τον Τύπο άκρως προκλητικό για την εποχή εκείνη.

Η Μπέρκλεϊ υποδύθηκε μια νεαρή γυναίκα που από στρίπερ αναδεικνύεται σε ένα δημοφιλές showgirl του Λας Βέγκας. Η ταινία αποδοκιμάστηκε ευρέως από τους κριτικούς, αλλά απέκτησε μεγάλη απήχηση για τις αποκαλυπτικές σκηνές των χορευτριών.
Showgirls - Trailer

Τζέσικα Μπίελ
Και η Τζέσικα Μπίελ έχει πρωταγωνιστήσει σε μία δημοφιλή σέξι σκηνή με αισθησιακό χορό. Στην ταινία «Powder Blue» υποδύεται μία ανύπαντρη μητέρα που εργάζεται ως εξωτική χορεύτρια και αγωνίζεται να βγάλει τα προς το ζην, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει τους προσωπικούς δαίμονές της. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα κινηματογραφικό δράμα, η σκηνή με την Μπίελ να χορεύει με τα εσώρουχα μπλεγμένη στα πανιά, την ακολουθεί μέχρι και σήμερα στην καριέρα της.
Jessica Biel   Powder Blue 2

Τζο Μανγκανιέλο
Μπορέι ο Τζο Μανγκανιέλο να συστήθηκε στο ευρύτερο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το «True Blood», ωστόσο, φρόντισε να δείξει τις ικανότητές του στο στριπτίζ μέσα από το πρώτο «Magic Mike» και τον ρόλο του Ρίτσι. Υποδύθηκε έναν έμπειρο στρίπερ, με τις σκηνές του από το φιλμ να κατέχουν υψηλή θέση στην καριέρα του ως ηθοποιός.
Magic Mike XXL, Richie´s dance in supermarket (HD 1080)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης