Γιώργος Λιανός: Ξεκαθαρίζει τι συνέβη με Δαλάκα και Χατζηανδρέου - «Μακάρι να μην υπήρχαν στοιχεία»

Γιώργος Λιανός: Ξεκαθαρίζει τι συνέβη με Δαλάκα και Χατζηανδρέου - «Μακάρι να μην υπήρχαν στοιχεία»

O παρουσιαστής μίλησε για το παρασκήνιο της αποχώρησης των δύο γυναικών από το Survivor All Star

giorgos-lianos__2_
O Γιώργος Λιανός θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα γύρω από την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor All Star.

Μετά από πολλές συζητήσεις που έχουν γίνει γύρω από το θέμα, καθώς και μετά τις αναρτήσεις των δύο παικτριών στο Instagram, στις οποίες ισχυρίζονται πως ουδέποτε έκαναν χρήση κινητού τηλεφώνου, ο παρουσιαστής του Survivor θέλησε να εξηγήσει τι συνέβη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στις δύο παίκτριες των Διασήμων, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο.

«Έχω δει στα γυρίσματα ότι η Μπλε ομάδα συνέρχεται. Θα έχουμε αναδιανομή πλούτου, θα έχουμε αφίξεις», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Ελευθερία Ελευθερίου: «Νομίζω πως πρέπει να κάνει κάποιες συζητήσεις. Δεν πρέπει να τα πούνε;».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqj7ffawe4g1)
Κλείσιμο

Προφανώς, αναφέρεται στη σχέση της με τον Μάριο Ιωαννίδη και όπως δήλωσε, κατά πάσα πιθανότητα η τραγουδίστρια θα μπει στη Μπλε ομάδα.

«Τις τελευταίες εβδομάδες αρχίσαμε να έχουμε real συναισθήματα. Η εκτίμηση του Ατζούν ήταν ότι στα All Star αυτό γίνεται μετά τους δύο μήνες», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Όσο για το σχόλιο του «Μισθοφόρου» ότι οι Μπλε τρώνε, παραδέχτηκε ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να βρουν φαγητό οι παίκτες. «Κάτι θα έχει δει», ανέφερε.

Τέλος, σχολίασε όσα συνέβησαν με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα. «Το ψάξαμε αρκετά καλά και το θέμα είναι να έχει κανείς αποδείξεις, γιατί κανείς δεν θέλει να διώχνει παίκτες με την υποψία. Η αλήθεια είναι ότι βρήκαμε κάποια στοιχεία κι αυτή ήταν η συμφωνία που έκαναν όλοι με τον Ατζούν. Και μάλιστα, τους πέταξε και το μπαλάκι, τους ρώτησε και όλοι συμφώνησαν ότι η τιμωρία θα είναι η αποβολή. Να σου πω τη μαύρη αλήθεια, μακάρι να μην υπήρχαν στοιχεία. Τώρα δημιουργείται ένα προηγούμενο», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Πούτιν έτοιμος να πατήσει το κουμπί της νέας επίθεσης στην Ουκρανία - Συγκεντρώνει στα σύνορα μαχητικά αεροσκάφη

Αφροδισιολόγος στο «Συγγρός» ο 65χρονος που συνελήφθη - Έκλεινε στη 12χρονη ραντεβού στο ιατρείο του

Κούρδοι πέταξαν τρικάκια στο Ευρωκοινοβούλιο - Εκκενώθηκε η ολομέλεια, φυγάδευσαν την Μετσόλα (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης