Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την ηθοποιό στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» κι εκείνη έκανε δηλώσεις.
Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», φαίνεται πως η Άννα Μενενάκου ρωτήθηκε για τον σύντροφό της, Σωτήρη Τσαφούλιακαι τη συνεργασία τους.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqi2p0nlvwb5)
Εκείνη ωστόσο, αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση για την προσωπική της ζωή, καθώς όπως είναι γνωστό, το ζευγάρι προτιμά να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
«Άλλη ερώτηση», δήλωσε χαρακτηριστικά η Άννα Μενενάκου, αποφεύγοντας έτσι να μιλήσει για τον σκηνοθέτη της σειράς.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.