Μανώλης Κωστίδης από Τουρκία: «Είναι η χειρότερη αποστολή της ζωής μου»

Μανώλης Κωστίδης από Τουρκία: «Είναι η χειρότερη αποστολή της ζωής μου»

«Το να λέω εγώ "δεν αντέχω, πάμε να φύγουμε"… νομίζω θα μου μείνει χαραγμένο για πάντα» είπε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος - Δείτε το βίντεο

kwstidis832
Δεν έχει τέλος η τραγωδία που εκτυλίσσεται αυτές τις μέρες στην Τουρκία, με τις καταστροφές του σεισμού και τις ολοένα και αυξανόμενες χιλιάδες απωλειών που καταγράφονται, να έχουν συγκλονίσει τον παγκόσμιο Τύπο.

Ο Μανώλης Κωστίδης, απεσταλμένος στη γείτονα χώρα για τον ΣΚΑΪ θέλησε να μιλήσει για αυτή την αποστολή, στην εκπομπή «Σήμερα».

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή «λύγισε» μπροστά στην κάμερα την ώρα που έκανε ρεπορτάζ, περιέγραψε τη συγκεκριμένη αποστολή ως την «χειρότερη της ζωής του»..

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqh7wj90a7td)

Αναλυτικά, ο Μανώλης Κωστίδης ακούγεται να λέει: «Είναι η είδηση της καριέρας μου δυστυχώς αυτή η αποστολή, η χειρότερη αποστολή που έχω κάνει στη ζωή μου. Το να λέω εγώ "δεν αντέχω σε αυτό το σημείο, πάμε να φύγουμε"… νομίζω θα μου μείνει χαραγμένο για πάντα. Είναι η μεγαλύτερη καταστροφή της Τουρκίας, του αιώνα. Ό,τι και να πω εγώ δεν είναι υπερβολικό».

«Κι εμείς αισθανόμαστε περήφανοι για έναν δικό μας λόγο, που είσαι εσύ εκεί που είσαι. Γιατί έχεις αφήσει πολύ μεγάλο αποτύπωμα σε αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση» του απάντησε από το πλατό της εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος.


Τις προάλλες, ο Μανώλης Κωστίδης ο οποίος πραγματοποιεί οδοιπορικό στις πληγείσες από τον φονικό σεισμό, περιοχές, κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ του στους δρόμους της Αντίοχειας και ενώ παρακολουθούσε τους διασώστες να επιχειρούν στα χαλάσματα, βρέθηκε μπροστά σε ένα θέαμα που τον έκανε να «λυγίσει» on air.

Πιο συγκεκριμένα την ώρα που βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Αταίριαστοι» και ενώ πλησίαζε ένα ζευγάρι Τούρκων για να τους μιλήσει και να τους ρωτήσει σχετικά με τις επιχειρήσεις των διασωστών στο συγκρότημα που έμεναν, εκείνοι του δείχνουν τον νεκρό τους. Είχε ανασυρθεί από τα χαλάσματα, τον είχαν τυλίξει και αποθέσει στο πεζοδρόμιο, μπροστά τους, περιμένοντας την αποκομιδή για την ταφή.

«Μου λένε ότι εδώ έχουν τον νεκρό τους, δεν το παρατήρησα. Από τη δίπλα πολυκατοικία… Παιδιά, έχω πάθει σοκ τώρα, τι να σας πω… Εδώ είναι η σορός, στο δρόμο, την είδα», είπε ο Μανώλης Κωστίδης σε κατάσταση σοκ και απομακρύνθηκε από το σημείο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqevx26vnutt)



Ειδήσεις σήμερα:

Μουσεία: Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα πέντε μεγάλα δημόσια μουσεία της χώρας


Εκλογές 2023: Όλα τα ονόματα στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη - Ο Μητσοτάκης στη Δυτική Μακεδονία


Καιρός: Με κρύο και βροχές ξεκινάει η εβδομάδα - Έρχεται βελτίωση και άνοδος της θερμοκρασίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης