Σαμ Σμιθ: «Προκαλεί» ξανά με το σύνολό του στα Brit Awards - «Κάποιος ζητά απεγνωσμένα την προσοχή» σχολιάζει το Twitter

Σαμ Σμιθ: «Προκαλεί» ξανά με το σύνολό του στα Brit Awards - «Κάποιος ζητά απεγνωσμένα την προσοχή» σχολιάζει το Twitter

Ο 30χρονος φόρεσε ένα ιδιαίτερο σύνολο, εξ' ολοκλήρου φτιαγμένο από λάτεξ - Διχασμένο το κοινό του από τις εμφανίσεις του

sam-smith
Oι εμφανίσεις του Σαμ Σμιθ τις τελευταίες ημέρες έχουν διχάσει το κοινό του.

Ο γνωστός τραγουδιστής που προκάλεσε αντιδράσεις με το σόου του στα Grammy, κατά την ερμηνεία του τραγουδιού «Unholy», θέλησε να τραβήξει ξανά πάνω του όλα τα βλέματα στην απονομή των Brit Awards 2023.

Ο 30χρονος εμφανίστηκε με ένα ιδιαίτερο σύνολο του σχεδιαστή Harri, εξ' ολοκλήρου φτιαγμένο από λάτεξ. Στο σημείο των ώμων, αλλά και των ποδιών, το «κοστούμι» φουσκώνει αρκετά, σε σημείο που γίνεται «αντιαισθητικό», όπως σχολίασαν και οι θαυμαστές του.

Κλείσιμο


Ολοκλήρωσε την εμφάνισή του με μαύρες μπότες, με ψηλά τακούνια. Αμέσως, το ντύσιμό του έγινε viral, με το Twitter να σχολιάζει πως «κάποιος ζητά απεγνωσμένα την προσοχή».


«Λες και δεν μπορούσα να μισήσω αρκετά τον Σαμ Σμιθ. Ξαφνικά, φοράει αυτό το τερατώδες σύνολο», έγραψε κάποιος, με έναν άλλο να αναφέρει πως αυτή η προσπάθειά του να τραβήξει την προσοχή καταντάει «βαρετή».

Η εμφάνισή του έρχεται λίγες ημέρες, μετά την performance που έδωσε στη σκηνή των βραβείων Grammy και σχολιάστηκε ιδιαίτερα από το κοινό, λόγω των σκηνικών και των κοστουμιών, που ήταν σαν να έχουν βγει από... την κόλαση.

Ο καλλιτέχνης φορούσε μια κατακόκκινη στολή, καπέλο στολισμένο με κέρατα, τακούνια, ενώ χορεύτριες με προκλητικές στολές, κελιά και φωτιές ήταν τα βασικά στοιχεία του σόου του.

Sam Smith & Kim Petras’ RACY ‘Unholy’ Performance At 2023 Grammys


Οι χρήστες του Twitter δήλωσαν απογοητευμένοι με όσα είδαν. «Ξέρω ότι όλοι εμείς χρησιμοποιούμε πολύ συχνά την έκφραση "σατανικός" για να ορίσουμε κάτι, αλλά πιστεύω ότι αυτή η παράσταση του Σαμ Σμιθ κυριολεκτικά αποτελεί φόρο τιμής στον Σατανά», έγραψε κάποιος, με έναν άλλο να συμπληρώνει: «Δεν χρειάζεται να είσαι πολύ θρησκευόμενος για να σε ενοχλεί αυτή η λατρεία του Σαμ Σμιθ στον διάβολο. Το σκηνικό είναι βγαλμένο κατευθείαν από την Κόλαση».



Τα σχόλια του κοινού ως επί το πλείστον, έδειξαν πως κανείς τους δεν εντυπωσιάστηκε θετικά από την εμφάνιση του καλλιτέχνη, ενώ υπήρξε μεγάλο ποσοστό των θαυμαστών του που τόνισαν πως το τελευταίο διάστημα, είναι όλο και περισσότεροι οι σταρ που εκφράζουν ανοιχτά τη λατρεία τους στον διάβολο μέσα από τα σόου τους.



Ειδήσεις σήμερα 

Σεισμός στην Τουρκία: Ο Δένδιας πηγαίνει με Τσαβούσογλου στην Αντιόχεια

Σεισμός στην Τουρκία: Άκαρπες οι έρευνες της ΕΜΑΚ, δεν βρέθηκε ίχνος ζωής από την 24χρονη αθλήτρια του βόλεϊ

Μεγάλη πυρκαγιά σε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας - Κλειστή η Πατησίων (φωτογραφίες)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης