Η Τατιάνα Μπλάτνικέκανε μια «ιδιαίτερη» εμφάνιση, σε σχέση με αυτές που έχει συνηθίσει το κοινό.
Η τελευταία φορά που εμφανίστηκε δημόσια η σύζυγος του Νικόλαου ήταν στην κηδεία του πεθερού της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.
Μάλιστα, συζητήθηκε ιδιαίτερα, καθώς παρά το γεγονός ότι το πένθος την είχε καταβάλει, εξακολουθούσε να είναι μια από τις πιο κομψές παρουσίες.
Ωστόσο, πριν λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται αρκετά διαφορετική απ' ό,τι συνήθως.
Συγκεκριμένα, το στιγμιότυπό της ήταν από μια επίσκεψή της στο μανάβικο, εν μέσω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα». Σε αυτό, εμφανίζεται να φορά σκούφο, μπουφάν και σαγιονάρες, ενώ κρατάει στο χέρι της τις μπότες της.
Όπως αναφέρει πάνω στη φωτογραφία, ο λόγος που αναγκάστηκε να βγάλει τα παπούτσια της ήταν το ραντεβού που είχε προηγουμένως για πεντικιούρ.
«Γνωρίστε την αληθινή Τάτι, την πολυπράγμονα, σε μια επαγγελματική υποχρεώση, αγοράζοντας μήλα και φορώντας σαγιονάρες μέσα στη χιονοθύελλα, μετά το πεντικιούρ», έγραψε.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.