Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και λύγισε από συγκίνηση, όταν αναφέρθηκε στις σκηνές των γυρισμάτων.
«Στη σκηνή που με συλλαμβάνουν στον σταθμό, κοιτιόμαστε στο γύρισμα με τον Νίκο Ψαρρά, ούτε καν στο γύρισμα βασικά, πρέπει να ήταν σε πρόβα και αρχίζουν να τρέχουν τα μάτια μας. Αναρωτηθήκαμε "τι ζούσαν αυτοί οι άνθρωποι;"», περιέγραψε η Ελισάβετ Μουτάφη.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqe47wdhzu8x)
Στη συνέχεια, αποκάλυψε μια από τις σκηνές που την έκαναν να ξεσπάσει σε κλάματα.
«Στην τελευταία σκηνή που γυρίσαμε για τη σειρά, που τραγουδάω στην εγγονή μου, δεν ήξερα που βρίσκονται τα παιδιά μου, δεν είχα καλή αίσθηση και δεν μπορούσα να τραγουδήσω από το κλάμα. Σταμάτησα και είπα συγγνώμη στο συνεργείο», δήλωσε.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας