MEGA Γεγονότα: Ρεκόρ στην τηλεθέαση σημείωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων
Συγκέντρωσε τον υψηλότερο αριθμό τηλεθεατών από την αρχή της φετινής σεζόν
Ρεκόρ σημείωσε, χθες Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, το Κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ», με τηΡάνια Τζίμα στην παρουσίαση, συγκεντρώνοντας τον υψηλότερο αριθμό τηλεθεατών από την αρχή της φετινής σεζόν. Το Κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» ήταν η πρώτη επιλογή για 709.000 τηλεθεατές με την κάλυψη να αγγίζει τους 1.560.176.
Αναλυτικά η κατάταξη των δελτίων ειδήσεων, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης: ΜEGA 709.000, ALPHA 643.000, ΣΚΑΪ 579.000, STAR 575.000, ANT1 445.000, OPEN 401.000, ΕΡΤ1 247.000.
Σε μία ημέρα με έντονη ειδησεογραφική επικαιρότητα, με το ενδιαφέρον του κόσμου στραμμένο στον καταστροφικό σεισμό της Τουρκίας αλλά και την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», το κοινό εμπιστεύθηκε το Κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» και το έμπειρο δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού για την ενημέρωσή του.
Οι ειδήσεις του MEGA ήταν πρώτες και σε ποσοστιαία απόδοση. Στο δυναμικό κοινό 18-54 κατέγραψαν ποσοστό 16,8% και στο σύνολο του κοινού 15,9%, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.