Υρώ Μανέ: Με πλήττει θανάσιμα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή

Υρώ Μανέ: Με πλήττει θανάσιμα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή

«Με δυσκολεύει να προβάλλω τόσο πολύ τα προσωπικά μου» επισήμανε η ηθοποιός

mane
Η Υρώ Μανέ βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 και μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία. Η ηθοποιός αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στο ξεκίνημα της καριέρας της, στην επιτυχία της σειράς «Εγκλήματα» και στη γέννηση της κόρης της, Φαίδρας.

Η ίδια μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για τους γονείς της και τις αξίες, τις οποίες θέλησε να μεταφέρει αργότερα στη δική της κόρη: «Εγώ και ο Τάσος παλέψαμε να της δώσουμε έναν μπούσουλα ζωής και αυτό που λέω στην ίδια και γενικά, ότι τα λόγια είναι πολύ περιττά. Μόνο με τις πράξεις σου δείχνεις τον δρόμο».

Για την τεράστια επιτυχία της σειράς «Εγκλήματα»: «Στο πικ της επιτυχίας γιατί είχαμε το Θέατρο Αποθήκη και τα Εγκλήματα, πιο επιτυχία δεν υπάρχει και το ξέρετε -το λέω έτσι με ταπεινότητα, το έχει δείξει και ο χρόνος- συνέπεσε να φτιάξω την οικογένειά μου και να έχω και τη Φαίδρα. Ήθελα μια ισορροπία».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqbkf3svpdg1)
Κλείσιμο


Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην περίοδο της εγκυμοσύνης της: «Έπαιζα μέχρι τον έκτο μήνα στο θέατρο (…) και παντρεύτηκα ενώ έπαιζα. Το ήξεραν οι άνθρωποι στη δουλειά μου, είχαν έρθει και στον γάμο, ήταν κλειστός γάμος».

Επιπλέον η Υρώ Μανέ έκανε λόγο για τις απειροελάχστες εικόνες, που ανεβάζει στα social media με τον σύζυγό της: «Ο Τάσος είναι συνοδοιπόρος στη ζωή, είναι στήριγμα, δεν το συζητώ, αλλά με δυσκολεύει να προβάλλω τόσο πολύ την προσωπική μου ζωή. Μου είναι σχεδόν κουραστικό, με πλήττει θανάσιμα. Έτυχε η φωτογραφία, που πήγαμε σε έναν γάμο φίλων μας, ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα και ήταν και το πρώτο γκέι ζευγάρι που παντρεύτηκε και έκανε και πολύ ωραίο γάμο και είναι φίλοι καλοί. Πήγαμε στο πάρτι για τον γάμο τους και βγήκαμε μια φωτογραφία».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqbkj5zqyy6x)

Η φωτογραφία της ηθοποιού με τον σύζυγό της 



Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονιστικό βίντεο από τον σεισμό στην Τουρκία: Εγκλωβισμένη καταγράφει τις στιγμές κάτω από τα ερείπια


Χιόνισε και στο κέντρο της Αθήνας - Κανονικά η κυκλοφορία στην Αθηνών-Λαμίας

Παραμυθένιες εικόνες από το κέντρο της Αθήνας - Στα λευκά και το Ζάππειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης