Η γνωστή παρουσιάστρια δείχνει συχνά στιγμιότυπα από τη νέα της καθημερινότητα
Μια από τις ωραιοτέρες στιγμές της ζωής της διανύει η Μαίρη Συνατσάκη, μετά τη γέννηση της κόρης της. Η ίδια, συχνά ανεβάζει στιγμιότυπα από την νέα της καθημερινότητα.
Την Κυριακή, η γνωστή παρουσιάστρια, έχοντας στην αγκαλιά της την κόρη της γράφει «δυο μηνών μπιζέλι χορεύει τσιφτετέλι απλωμένο σαν αστερίας πάνω στην κοιλιά που την χώραγε σε ένα κοντινό «κάποτε». Α ρε φασόλι άρχοντα, πάρε μας τα υπάρχοντα».
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.