Μονομάχος: Ξεκίνησε το casting για το sequel της ταινίας - Ποιοι ηθοποιοί θα αναλάβουν τους ρόλους

Μονομάχος: Ξεκίνησε το casting για το sequel της ταινίας - Ποιοι ηθοποιοί θα αναλάβουν τους ρόλους

Το φιλμ θα αφορά στην ιστορία του Lucius, ανιψιού του Commodus που ενσάρκωνε στην ταινία του 2000, ο Χοακίν Φίνιξ 

Gladiator
O «Μονομάχος» επιστρέφει από το μακρινό 2000 στη μεγάλη οθόνη και σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, έχει ήδη ξεκινήσει το κάστινγκ για το sequel της πολυβραβευμένης ταινίας με τον Ράσελ Κρόου.

Ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας, Σερ Ρίντλεϊ Σκοτ, είχε προαναγγείλει τη συνέχεια του φιλμ εδώ και μήνες και αφού ολοκλήρωσε το τελευταίο του πρότζεκτ, μια ταινία για τον Ναπολέοντα με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ, έβαλε μπροστά για τον «Μονομάχο 2».

Ο 85χρονος σκηνοθέτης φέρεται ετοιμάζει εδώ και καιρό το σενάριο, ενώ τους επόμενους μήνες θα επιλεγούν οι κατάλληλοι ηθοποιοί και σταδιακά η ταινία θα μπει στο στάδιο της παραγωγής.
scott
Σερ Ρίντλεϊ Σκοτ
Κλείσιμο
Οι λεπτομέρειες για την υπόθεση του πολυαναμενόμενου sequel δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο, όπως σημειώνεται, ο Ράσελ Κρόου, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στην πρώτη ταινία, δεν πρόκειται να επιστρέψει.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, το φιλμ θα αφορά στην ιστορία του Lucius, ανιψιού του τυράννου αυτοκράτορα Commodus που ενσάρκωνε στην ταινία του 2000, ο Χοακίν Φίνιξ.

Η Κόνι Νίλσεν αναμένεται να επιστρέψει στο ρόλο της μητέρας του Lucius, της Lucilla, όπως και ο Τζίμον Χούνσου, που ενσάρκωνε τον Juba, έναν σκλάβο, που είχε έρθει κοντά με τον Maximus, τον ήρωα του Ράσελ Κρόου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης