Το αγώνισμα στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star έχει μάχη ανάμεσα στους αντιπάλους, με τον ηττημένο να είναι αυτός που πέφτει πρώτος από την αρένα στην πισίνα.
Σε μία από τις πρώτες αναμετρήσεις, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Γιώργο Κόρομι, αλλά η εξέλιξη του αγώνα δεν ήταν καλή.
Οι δύο παίκτες έπεσαν ταυτόχρονα στο νερό και ο μισθοφόρος εμφανίστηκε να ζητά βοήθεια από τους υπόλοιπους παίκτες. Ο Αναγνωστόπουλος έπιασε ένα μαξιλάρι που υπήρχε στην πισίνα για να μην βουλιάξει, ενώ διαγωνιζόμενοι και από τις δύο ομάδες έτρεξαν να τον βοηθήσουν.
Αφού βγήκε έξω, πήγε κοντά του, πιθανότατα η διασώστρια του ριάλιτι επιβίωσης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος της εξηγεί ότι τον έπιασε πανικός.
Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ο παίκτης της μπλε ομάδας ξέσπασε σε κλάματα. Τα καλά νέα, ωστόσο, είναι ότι κατάφερε να κερδίσει έναν σημαντικό πόντο για την ομάδα του, αφού όπως είπε ο Γιώργος Λιανός, ο Κόρομι ακούμπησε πρώτος στο νερό.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.