My Style Rocks: Έξαλλος ο Κουδουνάρης με τη Βασιλική - «Έτσι θα κάνω σε όσες δεν θέλουν να με ακούσουν»

My Style Rocks: Έξαλλος ο Κουδουνάρης με τη Βασιλική - «Έτσι θα κάνω σε όσες δεν θέλουν να με ακούσουν»

Η αντίδραση της παίκτριας στην κριτική του ενόχλησε τον σχεδιαστή και λίγο μετά τον έντονο διάλογό τους, τη βαθμολόγησε με 1 στα 5 - Δείτε βίντεο

mystyle_koydoynaris_2
Οι απόψεις διίστανται και σήμερα στο My Style Rocks και οι εντάσεις δεν περιορίζονται μόνο μεταξύ των παικτριών που διεκδικούν τη νίκη.

Η Βασιλική ήταν από τις πρώτες κοπέλες που έδειξαν τη σημερινή τους εμφάνιση και ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε κατά την ώρα που σχολίαζαν οι κριτές, εκνεύρισε πολύ τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Ο σχεδιαστής προσπάθησε να της εξηγήσει, τι δεν του άρεσε στην εμφάνισή της, αλλά η αντίδρασή της τον έκανε να διακόψει και να προχωρήσει τσαντισμένος στη βαθμολογία.

Αρχικά , ο κριτής της λέει: «Δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω. Νομίζω ότι ασχολείσαι περισσότερο με το να την πεις στις συμπαίκτριές σου με τη σωστή ατάκα...» και εκείνη του απάντησε: «Είμαι αυθόρμητη».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq86vg53y0f5)


«Να είσαι αυθόρμητη και στα ρούχα» της είπε και στη συνέχεια σχολίασε το λουκ της κυρίως αρνητικά. Η γούνα, η αλυσίδα και το γενικότερο styling δεν του άρεσε. «Δεν σε κολακεύει, η σακούλα η χρυσή δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα μου μας φέρνεις, δεν έχει φαν, είναι απλά μία σακούλα» της τόνισε.

«Ό,τι κάνω εγώ είναι τίποτα» σχολίασε η Βασιλική και τότε ο κριτής ενοχλήθηκε αρκετά, σταμάτησε να κρίνει και προχώρησε απευθείας στη διαδικασία της βαθμολογίας.

«Έτσι θα κάνω σε όλες που δεν θέλουν να ακούσουν τι λέω.. 1. "Ό,τι κάνω είναι τίποτα" τι είναι παιδί μου νηπιαγωγείο;» ακούγεται να της λέει εκνευρισμένος.


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Βγάζει έκτακτο δελτίο η ΕΜΥ - «Αύριο οι τελικές απαντήσεις για τον πιθανό χιονιά της Κυριακής»

Μητσοτάκης στο υπουργικό: Ο ΣΥΡΙΖΑ απέχει από τη Βουλή και προσχωρεί στον λαϊκισμό και τα ψέματα

O πρώην σύζυγος σφάζει με το... γάντι τη Λετίθια της Ισπανίας: «Tυπική femme fatale»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης