Κώστας Φραγκολιάς ξεκαθαρίζει μετά την αναφορά στη λευχαιμία: «Ξέχασα να πω ότι το “είχα ψάξει” και όχι ότι το “είχα περάσει”»

Κώστας Φραγκολιάς ξεκαθαρίζει μετά την αναφορά στη λευχαιμία: «Ξέχασα να πω ότι το “είχα ψάξει” και όχι ότι το “είχα περάσει”»

«Το λάθος είναι δικό μου και να ζητήσω κιόλας συγγνώμη» συμπλήρωσε το πρώην μοντέλο

fragolias
Ο Κώστας Φραγκολιάς απολογήθηκε στον αέρα της πρωινής εκπομπής «Happy Day», μετά τις δηλώσεις του για τη λευχαιμία.

Το πρώην μοντέλο ανέφερε το πρωί της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου: «Μπορεί κάτι να σου τύχει και μόνο αν έχεις πολλά λεφτά μπορείς να γίνεις καλά. Να σας δώσω ένα παράδειγμα; Με τη λευχαιμία ας πούμε που είχα λίγο κάτι πριν κάποια χρόνια, ήθελε 200 χιλιάρικα».

Σήμερα, λοιπόν, ο Κώστας Φραγκολιάς, ύστερα από καταιγισμό μηνυμάτων που δέχτηκε, τα οποία τον κατηγορούσαν για την παραπάνω τοποθέτηση, ξεκαθάρισε τι ακριβώς έχει συμβεί. Όπως είπε ο ίδιος στον αέρα του Happy Day, άλλο ήθελε να πει και άλλο είπε κατά λάθος.

«Μου έστειλαν πολλά μηνύματα. Το λάθος είναι δικό μου και να ζητήσω κιόλας συγγνώμη, ερήμην του λόγου ξέχασα να πω ότι το “είχα ψάξει” και όχι ότι το “είχα περάσει”. Το πέρασε ένας πολύ δικός μου άνθρωπος πριν από πολλά πολλά χρόνια και επίσης για τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, εύχομαι περαστικά σε όλους που δίνετε αυτή τη μάχη που δίνετε και όλα να πάνε καλά και ξέρετε ότι όλες οι περιπτώσεις δεν είναι το ίδιο. Μου έστειλαν μηνύματα για το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Εμένα ο άνθρωπός μου εδώ έγινε καλά, δεν έφυγε έξω. Απλά χρειάστηκε αρκετά χρήματα» σημείωσε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq7v6r83nbjd)


Το ξέσπασμα της Ρεγγίνας Μακέδου
Η Ρεγγίνα Μακέδου δεν άφησε ασχολίαστη την τοποθέτηση του Κώστα Φραγκολιά. Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη δήλωσή του και έγραψε: «Και μέσα σε όλα υπάρχει και ΑΥΤΟΣ! Ντροπή σου! 1400 Έλληνες τον χρόνο νοσούν με λευχαιμία και νοσηλεύονται σε δημόσια κυρίως νοσοκομεία με μηδενική συμμετοχή! Ντροπή σου! Ασέβεια σε μας που το περάσαμε. Ασέβεια στους γιατρούς μας και τις κλινικές μας. Έλα να τα πούμε μαζί αν θες που έχεις βήμα και λες ό,τι λες. Που λίγο κάτι είχες λευχαιμία. Έλα να μιλήσεις με μένα που είχα πολύ λευχαιμία 3 χρόνια τώρα. ΝΤΡΟΠΗ. Έχω πάρει δεκάδες μηνύματα από ανθρώπους με λευχαιμία».

Κλείσιμο

Και μέσα σε όλα υπάρχει και ΑΥΤΟΣ !!!! Ντροπή σου!!!!! 1400 Έλληνες τον χρόνο νοσούν με λευχαιμία και νοσηλεύονται σε...

Posted by Regina Makedou on Wednesday, February 1, 2023

Ειδήσεις σήμερα:

Αν δεν χιονίσει, θα... βρέξει - H «μάχη» των μετεωρολόγων για τα χιόνια

Χωρίς Ηλεκτρικό σήμερα 12-3 για να κάνουν οι εργαζόμενοι γενική συνέλευση

Σήμερα το «ύστατο χαίρε» στον συγκυβερνήτη του μοιραίου Phantom F-4

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης