Η τρυφερή Ελενα και η επιστροφή της Χριστίνας Μαρκάτου

Η τρυφερή Ελενα και η επιστροφή της Χριστίνας Μαρκάτου

Στην τηλεόραση, το πιο σημαντικό είναι να διαβάζεις πίσω από τις λέξεις και κυρίως πίσω από τις εικόνες

TV_christopoulou
Το καρύδι δείχνει σκληρό και είναι. Είναι αυτό το συμπαγές κέλυφος που σε πρώτο επίπεδο σε εμποδίζει να δεις και να γευτείς το χρυσαφένιο, αφράτο περιεχόμενό του. Αν το «διαρρήξεις», τότε μπορείς να το απολαύσεις και να επιβεβαιώσεις έναν βασικό κανόνα. Τα πιο σκληρά τείχη προστατεύουν το πιο τρυφερό περιεχόμενο. Στην δική μου τηλεοπτική ζωή, χρειάστηκαν μόλις μερικές ώρες για να ανοίξει διάπλατα το καρυδότσουφλο της σκληρής μάνατζερ και να αναδυθεί μία παράφορα δοτική και ευαίσθητη γυναίκα με υπερχειλίζουσα μητρότητα και πρωτοφανή διάθεση προσφοράς στον δίπλα.

Με σύνθημα την αγάπη και πάντα ανά χείρας ένα κουτί γεμάτο γλυκά και φαγητά καταφθάνει το πρωί στο καμαρίνι, γοητευτικά αποδομημένη αλλά πάντα κουβαλώντας ετούτο το απλόχερα μοιρασμένο νοιάξιμο. Η Ελενα Χριστοπούλου είναι πολύτιμη. Απόψε στο «Ελεος» βρίσκει την δύναμη να εξομολογηθεί μία «πληγή» ανοιχτή. Πίσω από την σκληρή και δίκαιη μάνατζερ υπάρχει μία συνεργάτιδα –δώρο. Και δεν πειράζει να παινεύουμε τους άμεσους συνεργάτες μας. Σε μία τηλεόραση που αλληλοσπαράσσεται «για ένα πουκάμισο αδειανό» για μία τηλεθέαση, ας «παρανομήσουμε» εκφράζοντας αγάπη και εκτίμηση. Η αγάπη κάνει θαύματα.


Και τηλεοπτικά η αγάπη της Χριστίνας και του Αντώνη ένα θαύμα ήταν και κάθε φορά που ξαναζωντανεύει στο γυαλί γοητεύει. Ήταν 5 Οκτωβρίου του 1995 όταν γνωρίσαμε για πρώτη φορά τη Χριστίνα Μαρκάτου, μία ώριμη και δυναμική χήρα, η οποία ενδίδει στον έρωτα του κατά πολύ νεότερού της, Αντώνη Καλούδη. 

Κλείσιμο
Από το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17.00, το «Ντόλτσε Βίτα», μία από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, έρχεται στο MEGA με νέα αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας. Και όπως πολύ εύστοχα γράφεται και στο δελτίο Τύπου, είναι το σίριαλ που δεν παλιώνει ποτέ, που δεν το βαριόμαστε όσες φορές κι αν το έχουμε δει, με ξεκαρδιστικές ατάκες που έχουν αφήσει εποχή και ακόμη τις χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας και απολαυστικές ερμηνείες από αγαπημένους ηθοποιούς.
 
Ο,τι και να λένε ο Γιώργος Αυτιάς παίζει «μεγάλη μπάλα». Το Σάββατο στο δυναμικό κοινό έσπασε τα κοντέρ. Και πάντα η εκπομπή του βγάζει ειδήσεις που αφορούν όχι μόνο την οικονομία αλλά πολλούς νευραλγικούς τομείς. Διαβασμένος και ευθύβολος.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη είναι σταθερή αξία. Γιατί όχι μόνο έχει ικανότητες αποδεδειγμένες σε βάθος χρόνου και εύρος τηλεοπτικό αλλά και γιατί είναι πλάσμα ευαίσθητο και χαρισματικό. Της αξίζουν ακόμη καλύτερα και περισσότερα τηλεοπτικά.


Κουίζ: Ποια παρουσιάστρια της οποίας το συμβόλαιο λήγει, δέχθηκε πρόταση – βόμβα από ανταγωνιστικό κανάλι και το σκέφτεται;


Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Phantom F-4: «Πάντα πετούσε χαμηλά πάνω από το Νευροκόπι και τον χαιρετούσαμε» - Αγωνία για τον 31χρονο σμηναγό

Μητσοτάκης: Η σιβυλλική δήλωση από την Ιαπωνία για τις εκλογές

Μάνος Δασκαλάκης: Η Πισπιρίγκου είπε στον πατέρα μου «για να μη με κατηγορήσουν θα τον πάρω μαζί μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης