Το «Βραχιόλι της φωτιάς» και της καρδιάς

Το «Βραχιόλι της φωτιάς» και της καρδιάς

Πάντα γίνονται και θα γίνονται καλές παραγωγές, οι οποίες θα λάμπουν ακόμη και στο βάθος του τηλεοπτικού χάους

vraxioli-tis-fwtias
Αν δεν είδατε το «Βραχιόλι της φωτιάς», σπεύσατε να το δείτε. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ευχαριστηθείτε καλή μυθοπλασία. Δυνατό σενάριο, εξαιρετική σκηνοθεσία και συγκλονιστικές ερμηνείες. Ο Νίκος Ψαρράς, αυτός ο σπουδαίος θεατρίνος, ένας καλλιτέχνης που στέκεται με σεβασμό απέναντι στην τέχνη του και γεμίζει την οθόνη με ταλέντο και ήθος, είναι ο κορυφαίος της σειράς.

Η Ελισάβετ Μουτάφη, στην καλύτερη στιγμή της, ξεδιπλώνει υποκριτική δεινότητα, η οποία ισορροπεί μεταξύ συναισθηματικής έκρηξης και απερίγραπτης ερμηνευτικής πειθαρχίας. Τι σπουδαία ηθοποιός. Χρήστο Λούλη, όλο και περισσότερο πλησιάζεις το ιδανικό.

Ελισαβετ-Μουταφη-Μπενουτα

Συγχαρητήρια στην ΕΡΤ. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της σειράς, η οποία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Βεατρίκης Σαΐας - Μαγρίζου, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Γιώργου Γκικαπέππα και τους Νίκο Απειρανθίτη και Σοφία Σωτηρίου, να υπογράφουν το σενάριο. Από αυτό το Σάββατο και κάθε Σάββατο στις 22.00 για όσους δεν την είδαν στο ERTFLIX.
tovraxioli_tis_fwtias2

Το «Dragon’s Den» δεν ενθουσίασε. Δεν ήτα ίσως η στιγμή του απέναντι σε τόσο σκληρό ανταγωνισμό και σίγουρα το περιεχόμενο δεν είναι τόσο ελκυστικό τηλεοπτικά. Επίσης οι συνεχείς μετακινήσεις και αλλαγές σε ημέρες και ώρες προβολής δεν βοηθούν, αποδεδειγμένα.

Ένα κόκκινο τετράδιο, πολλά στυλό και μολύβια, ξύστρες και γόμες, εξελιγμένη φωτογραφική μηχανή που τράβαγε και βίντεο, έναν φακό, σουγιά για το καθάρισμα των φρούτων, ξηρούς καρπούς. Αυτά περιέχει το περίφημο σακίδιο του Σταύρου Θεοδωράκη, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στην απολαυστική συνέντευξη που παραχώρησε σε Νάνσυ και Θανάση στο «Στούντιο 4». Σε αυτή την υπέροχη εξομολόγηση, ο Σταύρος μίλησε και για τον καρκίνο. «Ο καρκίνος δεν άλλαξε ιδιαίτερα το αξιακό μου σύστημα γιατί λίγο καιρό πριν με είχε πληγώσει ο θάνατος του πατέρα μου που έφυγε 62 χρονών. Ήξερα ότι ο θάνατος είναι κάτι που υπάρχει εκεί στη γωνία και μας απειλεί όλους. Επηρεάστηκε η ζωή μου από αυτό αλλά δεν έχω καταφέρει να αλλάξω το μόνιμο άγχος που έχω για τη ζωή». Πάντα με το βλέμμα ψηλά, Σταύρο.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq5n1m30edah)

Κούρασε η «Τόλμη και γοητεία» με την Καρολίνα του Survivor. Ας προσπεράσουμε κάποια στιγμή την σαπουνόπερα του Αγίου Δομίνικου.

Σήμερα γυρίστηκε η συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μαθαίνω πως είπε πολύ ωραία πράγματα. Θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης.

Άλλο ένα σοβαρό θέμα γεννήθηκε στους κόλπους της τηλεοπτικής παραγωγής. Αυτοί που δεν σηκώνουν το τηλέφωνο. Μωρέ, σοβαρολογείτε τώρα; Μην τους ξαναπάρετε!

Κουίζ: Ποια εκπομπή έκοψε την πίτα της Πρωτοχρονιάς και επειδή η παραγωγή δεν έδωσε δώρο για το φλουρί, προσφέρθηκαν κάποιοι συντελεστές προκειμένου να κερδίσουν κάτι οι εργαζόμενοι;

Ειδήσεις σήμερα:

«Μάξιμος Σαράφης»: O βίος και η πολιτεία του κουκουλοφόρου μάρτυρα στην υπόθεση της Novartis που αποδείχτηκε κοινός απατεώνας

Εθνική Πινακοθήκη: Ο καθένας θα μπορούσε να το κάνει, λέει ο 50χρονος ελαιοχρωματιστής για την κλοπή έργων

F-4E Phantom II: Ποιο είναι το μαχητικό που κατέπεσε στα ανοιχτά της Ανδραβίδας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης