MasterChef 2023: Εισβολή - έκπληξη από τα παλιά στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης

MasterChef 2023: Εισβολή - έκπληξη από τα παλιά στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης

Ένας παίκτης δεν θα καταφέρει να παραμείνει στο ριάλιτι μαγειρική, ενώ ο εξώστης δείχνει την αντιπάθειά του προς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο - Δείτε το τρέιλερ

masterchef_31_1
Στο MasterChef ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης ήταν ο πρώτος νικητής του πρώτου Mystery Box και εκτός από τα πλεονεκτήματα στην Ομαδική Δοκιμασία κέρδισε και έπαθλο 1.000 ευρώ!

Ο Γιάννης Χατζίνας, ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας και ο Νίκος Παντατοσάκης, δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τους τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, στην απαιτητική δοκιμασία του Mystery Box και καλούνται να διαγωνιστούν στην πρώτη Δοκιμασία Αποχώρησης της χρονιάς, που είναι πιο επεισοδιακή από ποτέ!

Ένα πιάτο υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων, το οποίο καλούνται να αντιγράψουν πιστά τόσο σε γεύση όσο και σε εμφάνιση, περιμένει τους διαγωνιζόμενους και η αγωνία είναι μεγάλη καθώς και οι τρεις είναι αποφασισμένοι να αποδείξουν ότι αξίζουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, για να μην κλείσουν οριστικά την πόρτα της κουζίνας του MasterChef 2023.

Δείτε εδώ το τρέιλερ
MasterChef 2023 | trailer 7ου επεισοδίου - Τρίτη 31.1.2023

Αυτή είναι η στιγμή για να επιστρατεύσουν τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά ενός καλού μάγειρα: ψυχραιμία, συγκέντρωση και μαγειρική αντίληψη, αφού η παραμικρή αστοχία μπορεί να αποβεί «μοιραία».

Στο MasterChef 2023, όμως, κανείς δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις με ασφάλεια και οι εξελίξεις θα αφήσουν τους διαγωνιζόμενους έκπληκτους και ανυπόμονους για τη συνέχεια! Μια αναπάντεχη και απροσδόκητη «εισβολή» από το παρελθόν, θα προκαλέσει σοκ και δέος σε όλους τους διαγωνιζόμενους!

Η αγωνία και το μαγειρικό πάθος κορυφώνονται σε μια μαγειρική «μονομαχία» για γερά νεύρα. Οι διαγωνιζόμενοι στον εξώστη, από την πρώτη κιόλας Δοκιμασία Αποχώρησης, δεν μένουν αμέτοχοι στα όσα διαδραματίζονται. Σύντομα η ένταση κλιμακώνεται και οι τόνοι ανεβαίνουν. Κάποιον φαίνεται το «κλίμα να μην τον σηκώνει», αφού για αρκετούς διαγωνιζόμενους θεωρείται ανεπιθύμητος και η προτίμηση του εξώστη είναι εμφανής.

Στο τέλος της ημέρας, ποιος θα είναι εκείνος που θα επιστρέψει στο σπίτι του MasterChef 2023 και ποιος θα αποχωρήσει οριστικά, έχοντας φτάσει μόνο μέχρι την αφετηρία του φετινού διαγωνισμού;

Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον επόμενο ή την επόμενη MasterChef 2023 της Ελλάδας!

MasterChef 2023 πιο δυναμικό από ποτέ!

Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης
Σκηνοθεσία: Κώστας Τριπύλας
Οργάνωση Παραγωγής: Χρήστος Γκόγκας
Creative Producer: Θανάσης Μητρέλιας
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions


Ειδήσεις σήμερα:

Δασκαλάκης: «Για να μη με κατηγορήσουν θα τον πάρω μαζί μου» είχε πει η Πισπιρίγκου

«Μούφα ολκής ο χιονιάς της Αττικής» - Θα χιονίσει μόνο στα ψηλά Πεντέλης και Πάρνηθας, λέει ο Καλλιάνος

Καρατζαφέρης για Βελόπουλο: Δεν τον πήρα από τη Δεξιά, ήταν ΠΑΣΟΚ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης