Σπίτι με το MEGA: Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Γιώργο Σαμπάμνη

Σπίτι με το MEGA: Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Γιώργο Σαμπάμνη

Ο Χρήστος Νικολόπουλος θα συνοδεύσει τον τραγουδιστή στη σκηνή, ενώ το «παρών» θα δώσουν, μεταξύ άλλων, οι Παυλίνα Βουλγαράκη και Αναστασία

spiti_me_to_mega_sabanis
Το «Σπίτι με το MEGA» επιστρέφει δυναμικά με την πρώτη εκπομπή της νέας χρονιάς.

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στην εκπομπή τον Γιώργο Σαμπάνη. Ένας από τους πιο δημοφιλείς δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, μας προσκαλεί σε μία βραδιά με μεγάλες επιτυχίες από την πλούσια δισκογραφία του.

Ο ταλαντούχος συνθέτης υπογράφει πολλά αγαπημένα τραγούδια των τελευταίων ετών, κάποια από τα οποία έχει τραγουδήσει ο ίδιος αλλά και πολλά ακόμα που έχει χαρίσει σε γνωστούς καλλιτέχνες. Μεταξύ άλλων θα ακούσουμε: «Κανείς δεν ξέρει», «Άγρια θάλασσα», «Κλειδαριές», «Στην παλάμη σου επάνω», «Ό,τι και να είμαι», «Το φιλί της ζωής», «Ώρες μικρές», «Δύο ζωές», «Λείπει πάλι ο Θεός», «Μην ξαναρθείς» κ.ά.

Σπιτι_με_το_MEGA__2___1_

Δίπλα στον Γιώργο Σαμπάνη θα βρεθούν σημαντικοί καλεσμένοι. Ο Χρήστος Νικολόπουλος, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες συνθέτες και δεξιοτέχνες του μπουζουκιού θα μοιραστεί την αγάπη του για τη μουσική με τον Γιώργο Σαμπάνη χαρίζοντάς μας μια μοναδική μουσική συνύπαρξη. Η Παυλίνα Βουλγαράκη θα ξεχωρίσει με το ταλέντο, την υπέροχη φωνή και την ευαίσθητη ερμηνεία της. Ακόμα, στη σκηνή ανεβαίνει η Αναστασία, που θα μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια της και θα δώσει ρυθμό στη βραδιά, αλλά και η ανερχόμενη τραγουδίστρια Ελευθερία Παπαμιχαήλ.
Σπιτι_με_το_MEGA__5_

Αξιόλογοι δημιουργοί θα τιμήσουν τον Γιώργο Σαμπάνη με την παρουσία τους στο «Σπίτι με το MEGA». Οι στιχουργοί Ελένη Γιαννατσούλια, Νίκος Γρίτσης και Γιάννης Δόξας θα μοιραστούν με τη Ρούλα Κορομηλά άγνωστες ιστορίες της σχέσης τους με τον αγαπημένο ερμηνευτή.
Σπιτι_με_το_MEGA__4_
Κλείσιμο


Στην όμορφη συντροφιά θα βρεθούν η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς», Αντιγόνη Κουλουκάκου, η δημοσιογράφος Εύη Φραγκάκη, ο πολίστας Κώστας Κοκκινάκης και ο μουσικός παραγωγός Γιάννης Δουλάμης.

Αυτό το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στις 21:00, το «Σπίτι με το MEGA» ανοίγει τις πόρτες του και μας υπόσχεται ακόμα πιο μοναδικές μουσικές στιγμές.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος
Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης
Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης
Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα
Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου


Ειδήσεις σήμερα:

Κλειστή στροφή σε πολύ χαμηλό ύψος έκανε το Phantom πριν συντριβεί στη θάλασσα

Ίμια 27 χρόνια μετά: Οι σύζυγοι των ηρώων αφηγούνται τις ώρες της κρίσης

Το σχέδιο του Μαξίμου για συνταξιούχους με προσωπική διαφορά


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης