ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ρούλα Κορομηλά για τη σχέση με την ανιψιά της: «Με βλέπει πρώτη φορά στην τηλεόραση και μου κάνει αυστηρές παρατηρήσεις»

Ρούλα Κορομηλά για τη σχέση με την ανιψιά της: «Με βλέπει πρώτη φορά στην τηλεόραση και μου κάνει αυστηρές παρατηρήσεις»

«Δεν θέλει να φοράω συνέχεια παντελόνια και κόκκινο κραγιόν» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια 

Koromhla__2_
Η Ρούλα Κορομηλά παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο περιοδικό «ΟΚ!» και μίλησε για όλους και για όλα. Η παρουσιάστρια που έχει διαγράψει μία σημαντική πορεία στην ελληνική τηλεόραση και φέτος επέστρεψε στην τηλεπαρουσίαση με τη μουσική εκπομπή «Σπίτι με το MEGA», αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που έχει με την ανιψιά της.

Όπως τόνισε η παρουσιάστρια η γέννησή της μικρής, ήταν ένα από τα πιο συγκινητικά γεγονότα που συνέβησαν στη ζωής της. Η Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πώς κάνει στην ανιψιά της όλα τα χατίρια και πως ποτέ δεν μπορεί να της φωνάξει ή να τη βάλει τιμωρία, ακόμα και αν έχει κάνει κάποιο σοβαρό λάθος.


Σχολιάζοντας το αν η μικρή παρακολουθούσε τις εκπομπές της και αν αντιλαμβάνεται ότι η θεία της είναι αναγνωρίσιμη: «Όταν έτυχε να κυκλοφορήσουμε μαζί στον δρόμο και σταματούσε κόσμος που μου μιλούσε, με ρωτούσε από πού τους ξέρω και γιατί τους μιλάω, δίχως να μπορεί να καταλάβει γιατί."Δεν είπαμε να μη μιλάμε σε αγνώστους;" μου έλεγε, μαλώνοντάς με. Φέτος ουσιαστικά με βλέπει πρώτη φορά στην τηλεόραση -πρέπει να πω, δε, πως μου κάνει και αυστηρές παρατηρήσεις».

Μιλώντας συγκεκριμένα για τις παρατηρήσεις που της κάνει: «Δεν θέλει να φοράω συνέχεια παντελόνια και κόκκινο κραγιόν! Ποτέ δεν της έχω δείξει εκπομπές μου, θέλω για εκείνη να είμαι πάνω από όλα η θεία Ρούλα της. Κάποτε όταν με ρώτησε η δουλειά κάνω και της είπα "παρουσιάστρια", της το εξήγησε ο πατέρας της, συνέχισε να βλέπει παιδικά και απάντησε… "βαριέμαι"».


Η Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε αν είναι αυστηρή με την ανιψιά της: «Της παραδίνομαι ολοκληρωτικά! Οι θείες άλλωστε είμαστε για να κάνουμε τα χατίρια. Με αντιμετωπίζει ως φίλη της, συνομήλικη της και με κάνει να νιώθω και εγώ παιδί. Μου βγάζει ονόματα, κάνει τη μαμά μου, τη δασκάλα μου, τη μεγάλη μου αδελφή, μέχρι και τιμωρίες μου βάζει».

Κλείσιμο
Τέλος η παρουσιάστρια του «Σπίτι με το MEGA» μίλησε για τα παιχνίδια που παίζουν μαζί και για τον τρόπο με τον οποίο περνούν τον ελεύθερο τους χρόνο: «Όταν της παίζω κουκλοθέατρο, έρχεται πίσω από την κουρτίνα να δει πώς κάνω τις φωνές και προσπαθεί να τις μιμηθεί. Όταν με βλέπει αδιάθετη, παριστάνει τη γιατρό και μου γράφει συνταγές… μαγειρικές. Όταν έρχεται, το σπίτι γίνεται παιδότοπος. Στα επιτραπέζια θέλει να παίζουμε μαζί σε ομάδα και να κερδίζουμε μαζί».

Ειδήσεις σήμερα:

«Έτοιμη» να ανοίξει τη στρόφιγγα του φυσικού αερίου στην Ευρώπη η Ρωσία

Με ιστορική ζέστη θα γίνει η Πρωτοχρονιά - Πότε έρχεται η αλλαγή του καιρού

Καβγάς για τον Θανάση Αντετοκούνμπο στο Μπακς-Σέλτικς: «Έλα να τα πούμε έξω» του φώναζε ο Σμαρτ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης