Ιωάννα Σιαμπάνη: Σίγουρα δεν κάνει ο Μάριος Πρίαμος για την Ελευθερία Ελευθερίου

Ιωάννα Σιαμπάνη: Σίγουρα δεν κάνει ο Μάριος Πρίαμος για την Ελευθερία Ελευθερίου

«Προσπαθώ ως φίλη να τη συμβουλεύω και να της λέω αυτό που είναι το καλύτερο για εκείνη... και σίγουρα δεν είναι ο Μάριος» ανέφερε

ioanna-siampani
H Ιωάννα Σιαμπάνη έκανε δηλώσεις και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην καλή της φίλη, Ελευθερία Ελευθερίου.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στον δεσμό της τραγουδίστριας με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τα όσα μεσολάβησαν με τον παίκτη του Survivor και την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

«Είναι κάτι που δεν το έχει συζητήσει δημόσια η Ελευθερία. Δεν έχει πάρει θέση σε κάτι. Σίγουρα σαν φίλες έχουμε συζητήσει κάποια πράγματα, που φαίνεται όμως ότι δεν την επηρεάζουν άμεσα», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Καλώς ή κακώς δεν είναι η πρώτη φορά που ακούει διάφορα τέτοια σχόλια».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq6a4sv61e5d)


Τόνισε ωστόσο, πως εννοείται ότι η Ελευθερία Ελευθερίου ξαφνιάστηκε με αυτό που είδε, αλλά θέλει τον χρόνο της για να δει πώς θα το χειριστεί.

«Όλους μας εξέπληξε αυτό που παρακολουθήσαμε», δήλωσε για το πλάνο με το φιλί του Πρίαμου με την Καλύβα και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα θα φανεί τι θα γίνει».

«Του Μάριου δεν του πήγαν όπως τα περίμενε τα πράγματα. Μπήκε με έναν σκοπό, όπως όλοι, να είναι ο νικητής, αφού την πρώτη φορά δεν τα κατάφερε. Ακολούθησε ένα love story που φάνηκε ότι δεν θέλει να φανεί πολύ προς τα έξω και τον έβαλε σε αναμμένα κάρβουνα. Προσπαθεί να δείξει τον αγωνιστικό του χαρακτήρα και να είναι όσο πιο αποδεκτός γίνεται στην ομάδα του», δήλωσε για τον παίκτη του «Survivor All Star».

Κλείσιμο
Τέλος, για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης η Ελευθερία Ελευθερίου, δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι συνδέεται το ένα με το άλλο. Είναι κάτι που το συζητούσε. Από εκεί και πέρα, δεν έχει καταλήξει ακόμα. Προσπαθώ ως φίλη να τη συμβουλεύω και να της λέω αυτό που είναι το καλύτερο για εκείνη... και σίγουρα δεν είναι ο Μάριος».


Ειδήσεις σήμερα:

Μαίνεται η άγρια πολιτική κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – Θεοδωρικάκου για τη διαφθορά στην ΕΛΑΣ


Τζορτζ Κλούνεϊ: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που του παρέλυσε το μισό πρόσωπο


Καιρός: Καταιγίδες σήμερα στα νότια - Πότε θα χιονίσει σε χαμηλά υψόμετρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης