Creed 3: Νέο τρέιλερ από την ταινία του Μάικλ Μπ. Τζόρνταν

Creed 3: Νέο τρέιλερ από την ταινία του Μάικλ Μπ. Τζόρνταν

Το φιλμ θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Μάρτιο

creed_3_treiler
Το «Creed 3» έρχεται στους κινηματογράφους τον ερχόμενο Μάρτιο και η MGM έδωσε στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ από το φιλμ με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν.

Η εταιρεία παραγωγής υπενθυμίζει για ακόμη μία φορά στο κοινό ότι ο Τζόρνταν αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία του σίκουελ, ενώ στο τρέιλερ προβάλλονται πλάνα τόσο από το παρελθόν, όσο και νέα τα οποία επικεντρώνονται στην αδελφική σχέση που είχε κάποτε ο Ντόνι με τον Νταμιάν του Τζόναθαν Μέιτζορς.

Δείτε το νέο τρέιλερ του «Creed 3»
CREED III | Directed by Michael B. Jordan – Only in theaters March 3

Η πλοκή


Ο Άντονις Κριντ του Τζόρνταν έρχεται αντιμέτωπος με έναν φίλο από τα παλιά και τρομερό αντίπαλό του στα ρινγκ, τον Άντερσον Ντέιμ Anderson Dame του Τζόναθαν Μέιτζορς. Πρόκειται για παιδικό του φίλο και πρώην παιδί - θαύμα στον χώρο της πυγμαχίας που επανέρχεται μετά από χρόνια. Η αντιπαράθεση μεταξύ πρώην φίλων είναι κάτι περισσότερο από μια απλή μάχη και όλα δείχνουν πως ο Κριντ καλείται να αντιμετωπίσει μία από τις πιο δύσκολες αναμετρήσεις.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ

CREED III | Official Trailer


Στο υπόλοιπο καστ η Τέσα Τόμσον επιστρέφει ως Μπιάνκα και σύζυγος του Κριντ, μαζί με τους Φιλίσια Ράσαντ ως Μέρι Αν Κριντ, ο Γουντ Χάρις ως Τόνι Έβερς ενώ επιστρέφει και ο πυγμάχος  Φλοριάν Μουντεάνου από το Creed 2 ως Drago Jr.

Το «Creed 3» είναι η 9η ταινία ταινιών του Rocky και η πρώτη στην οποία δε θα συμμετέχει ο Σιλβέστερ Σταλόνε αν και συμμετέχει ως παραγωγός. Ο Μπ. Τζόρνταν κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, με τους Κίναν Κούγκλερ και Ζαχ Μπέιλιν να υπογράφουν το σενάριο.

Ειδήσεις σήμερα:

Η πρώην του μεγιστάνα που ξοδεύει εκατομμύρια για να ξαναγίνει «νέος» τον μήνυσε για εξαπάτηση!

Άνδρας εκβίαζε 28χρονη δασκάλα από την Κω με «ροζ» βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο


Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα σε σπουδαστές ΙΕΚ - Ξεκινούν οι αιτήσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης