Δημήτρης Αλεξάνδρου: Παίζει με το νεογέννητο παιδί του - Δείτε βίντεο

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Παίζει με το νεογέννητο παιδί του - Δείτε βίντεο

H Ιωάννα Τούνη απαθανάτισε τον σύντροφό της και τον γιο τους στο σαλόνι του σπιτιού τους

aleksandroy_mwro
Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγιναν γονείς πριν από λίγο καιρό, μιας και η instagrammer έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Η Ιωάννα Τούνη ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα από την νέα της καθημερινότητα ως μητέρα και το απόγευμα της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου έκανε μία ανάρτηση με τον γιο της και τον σύντροφό της.

Μέσω story στο Instagram προφίλ της ανέβασε ένα κλιπ, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να κάθεται στον καναπέ του σαλονιού τους, να έχει πάρει αγκαλιά τον μωρό και να το σηκώνει στον αέρα. 

Δείτε το βίντεο
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παίζει με τον γιο του


Σε πρόσφατες δηλώσεις του στην κάμερα του «Breakfast@Star», ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εξέφρασε τα συναισθήματά του για το γεγονός ότι πλέον είναι πατέρας, ενώ μίλησε επίσης για τα ξενύχτια, τις νέες υποχρεώσεις, αλλά και την Ιωάννα Τούνη. 

«Θα καταντήσω γραφικός, αλλά δεν περιγράφεται αυτό το συναίσθημα, αλήθεια σου λέω. Είμαι ένας άνθρωπος, που πάντα αγαπούσα τα μωράκια και τα παιδάκια, αλλά όταν έχεις το δικό σου τα συναισθήματα δεν περιγράφονται» είπε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpzfhntm8yyh)

Όσο για τα άστατα ωράρια και τον λιγοστό ύπνο μετά τη γέννηση του παιδιού, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δήλωσε: «Δεν ήξερα ότι υπήρχαν τέτοιες ανθρώπινες δυνατότητες, ότι μπορείς να μείνεις για πολλές μέρες με πολύ λίγες ώρες ύπνου, αλλά να σου πω κάτι; Έχεις κάνει κι έχεις κάνει πράγματα στη ζωή σου, ξενύχτια που δεν είχαν και τόσο μεγάλο σκοπό. Αυτός ο σκοπός είναι ο καλύτερος».

Ειδήσεις σήμερα:

«Μάξιμος Σαράφης»: O βίος και η πολιτεία του κουκουλοφόρου μάρτυρα στην υπόθεση της Novartis που αποδείχτηκε κοινός απατεώνας

Εθνική Πινακοθήκη: Ο καθένας θα μπορούσε να το κάνει, λέει ο 50χρονος ελαιοχρωματιστής για την κλοπή έργων

F-4E Phantom II: Ποιο είναι το μαχητικό που κατέπεσε στα ανοιχτά της Ανδραβίδας




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης