Μαύρο Ρόδο: Φωτογραφία της Ελισάβετ και του Πέτρου γίνεται viral και η Κασσιανή το εκμεταλλεύεται

Μαύρο Ρόδο: Φωτογραφία της Ελισάβετ και του Πέτρου γίνεται viral και η Κασσιανή το εκμεταλλεύεται

Παράλληλα, η Αλεξία βρίσκει έναν φάκελο της μητέρας της - Δείτε το τρέιλερ

mavro_rodo_27_1
Οι δοκιμασίες δεν έχουν τέλος για τους ήρωες της δραματικής σειράς «Μαύρο Ρόδο». Ένοχα μυστικά βγαίνουν στο φως, αποκαλύψεις και σημαντικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα συγκλονιστικά επεισόδια.

Τι θα δούμε από την Κυριακή 29 Ιανουαρίου έως την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, στις 22:50 στη σειρά του MEGA.

Επεισόδιο 52 (Κυριακή 29/01)
Ο Γεράσιμος γίνεται έξαλλος με τους δημοσιογράφους που βρίσκονται έξω από το αστυνομικό τμήμα και έχουν βάλει στο στόχαστρο την Ελισάβετ. Δεν καταφέρνει να τους απομακρύνει. Ένας δημοσιογράφος ακολουθεί την Ελισάβετ ως το νοσοκομείο που πηγαίνει να επισκεφτεί τον Πέτρο και τραβάει μια φωτογραφία των δύο τους που θα γίνει viral στο διαδίκτυο. To γεγονός αυτό προκαλεί αναταραχή στο μοναστήρι και η Κασσιανή σπεύδει να το εκμεταλλευτεί. Ο Γεράσιμος γυρίζει την Ελισάβετ στο μοναστήρι, αλλά εκεί υπάρχουν κι άλλοι δημοσιογράφοι. Ο Πέτρος χειρουργείται στην Πάτρα. Η Πολυξένη προσπαθεί να φέρει τον Θέμη με τα νερά της, ενώ η Αλεξία βρίσκει έναν φάκελο που είχε αφήσει η Αγγελική ειδικά για εκείνη.

Δείτε το τρέιλερ
Μαύρο Ρόδο | Κυριακή 29/1 22:50 (trailer)

Επεισόδιο 53 (Δευτέρα 30/01)
Ο Πέτρος βλέποντας την πίεση που νιώθει η Ελισάβετ από την παρουσία των δημοσιογράφων στο μοναστήρι, ψάχνει να βρει τρόπο να φύγει από το νοσοκομείο. Η Αλεξία προβληματίζεται για το αν θα πρέπει να συναντήσει τον Βίκο και να του δώσει από κοντά το γράμμα που άφησε για εκείνον η Αγγελική. Η Όλγα προσποιείται ότι ενδιαφέρεται για τον Λευτέρη σε μία προσπάθεια να τους τα ξαναβρεί με την Πολυξένη. Η Ηγουμένη ξεκαθαρίζει στην Ελισάβετ τους όρους που πρέπει να τηρήσει για να παραμείνει στο μοναστήρι. Ο Γεράσιμος αιφνιδιάζει τον Μανόλη αποκαλύπτοντάς του ένα σκοτεινό μυστικό που κρατούσε μέσα του για πολλά χρόνια.
Μαυρο_Ροδο__3___2_

Επεισόδιο 54 (Τρίτη 31/01)
Οι δοκιμασίες της Ελισάβετ δεν έχουν τέλος και την κάνουν να αναθεωρήσει για κάποια πράγματα. Ο Γεράσιμος εκμυστηρεύεται στον πατέρα του το πιο ένοχο μυστικό του. Ο Βίκος και η Αλεξία θα συναντηθούν κρυφά. Ο Λουκάς αρχίζει να έχει κάποια ερωτηματικά σε σχέση με τη Θάλεια. Η Κασσιανή θα βγει εκτός ορίων, αναγκάζοντας τον Μητροπολίτη να της προτείνει την απομάκρυνσή της από τη Μονή, με αντάλλαγμα την Ηγουμενία σε κάποιο άλλο μοναστήρι. Ο Πέτρος ετοιμάζεται να το σκάσει, για άλλη μια φορά. Η απόφαση της Ελισάβετ να εγκαταλείψει το μοναστήρι, θα τους αφήσει όλους άφωνους.
Μαυρο_Ροδο__2___2_
Κλείσιμο

Επεισόδιο 55 (Τετάρτη 01/02)
Η απόφαση της Ελισάβετ να φύγει από το μοναστήρι είναι οριστική. Ο Λευτέρης είναι πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Η Ηγουμένη συνεχίζει να ανησυχεί για την Κασσιανή, η οποία, ενώ δέχεται αυστηρό επιτίμιο από τον Μητροπολίτη, δεν σταματά τις δολοπλοκίες της και προσπαθεί να εμπλέξει, για ακόμα μία φορά, τον Σαράντο. Ο Βίκος συναντά την Κύρα, ζητώντας τη βοήθειά της για να φτάσει το γράμμα της Αγγελικής στα χέρια του, παρακάμπτοντας την Αλεξία. Ο Πέτρος, παρακούει τις εντολές των γιατρών και βγαίνει από το νοσοκομείο με τη βοήθεια του Λουκά. Ο Παναγιώτης αποφασίζει να κάνει μια σημαντική κίνηση προς την Αλεξία. Η εξέλιξη όμως, δεν είναι αυτή που θα περίμενε. Ο κλοιός γύρω από τον Βίκο σφίγγει, αφού ο Καστρινός καταφέρνει να φτάσει σε έναν μάρτυρα-κλειδί. Η Ελισάβετ θα συναντήσει στη δουλειά του πατέρα της, τον τελευταίο άνθρωπο που θα περίμενε να βρει εκεί.

Επεισόδιο 56 (Πέμπτη 02/02)
Η άφιξη του Πέτρου στη Γερακιανή αναστατώνει την Ελισάβετ. Ο Θέμης μαθαίνει από ένα πρόσωπο-κλειδί, πληροφορίες για έναν δικό του άνθρωπο, υπεράνω υποψίας. Η Θάλεια εισχωρεί όλο και περισσότερο στη σχέση του Βίκου με τον Θέμη και συλλέγει πληροφορίες. Η Αλεξία και ο Βίκος έχουν άλλη μια συνάντηση, την ώρα που ο Παναγιώτης ετοιμάζεται να της κάνει πρόταση γάμου. Η Πολυξένη ξεκαθαρίζει στην Όλγα ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Γερακιανή και ότι ο Λευτέρης είναι πλέον παρελθόν. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα μείνουν για άλλη μια βραδιά κάτω από την ίδια στέγη.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη.
Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση και το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει η Ελένη Βιτάλη. Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.


Ειδήσεις σήμερα:

Επιμένουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Ποιες περιοχές θα πληγούν τις επόμενες ώρες

Μητσοτάκης: Αντεπίθεση από τη Βουλή και εφ' όλης της ύλης σύγκριση με τον Τσίπρα

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ παραλίγο να σκοτώσει τη Χίλαρι Σουάνκ, ενώ έκανε... στριπτίζ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης