Τζον Βεντιμίλια: Πέθανε σε ηλικία 25 ετών η κόρη του ηθοποιού των «Sopranos»

Τζον Βεντιμίλια: Πέθανε σε ηλικία 25 ετών η κόρη του ηθοποιού των «Sopranos»

Η αιτία του θανάτου της δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή

tzon-ventimilia_2
Η Οντέλ Βεντιμίλια, κόρη του ηθοποιού Τζον Βεντιμίλια που υποδυόταν τον «Άρτι Μπούκο» στη δημοφιλή σειρά «The Sopranos», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών.

Η αιτία του θανάτου της δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Η μητέρα της Οντέλ, Μπελίντα Κέιπ και η αδελφή της Λουσίντα Βεντιμίλια έκαναν γνωστή τη δυσάρεστη είδηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Με θλίψη πρέπει να δημοσιεύσουμε την ανακοίνωση της κηδείας της αγαπημένης μας Οντέλ. Η αδελφή της Λουσίντα και εγώ είμαστε συγκλονισμένοι από τα μηνύματα υποστήριξης και αγάπης που έχουμε λάβει και από τις αναμνήσεις σας για το πόσο αγαπητή ήταν η Οντέλ σε τόσους πολλούς. Αγαπήθηκε πολύ και αφήνει ένα τεράστιο κενό στη ζωή μας», αναφέρει η ανάρτηση της μητέρας της στο Twitter.

Με τη σειρά της, η αδερφή της έγραψε κι εκείνη μερικά λόγια: «Τα λόγια δεν θα είναι ποτέ αρκετά για να εκφράσουν τη θλίψη που όλοι νιώθουμε. Αγαπούσα πολύ τη μικρή μου αδελφή και θα περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου αναζητώντας την σε όλα. Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε τόσο ευγνώμονες για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που λαμβάνουμε κατά τη διάρκεια αυτής της τραγικής στιγμής. Ποτέ δεν ήταν πιο ξεκάθαρο πόσα πολλά σήμαινε για τόσους πολλούς ανθρώπους».

Κλείσιμο


Η οικογένεια δημιούργησε επίσης, μια σελίδα GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα για τη μελλοντική εκπαίδευση της μικρής κόρης της Οντέλ, Σίλοχ. Μέχρι στιγμής, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 52.000 δολάρια.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Επιμένουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Ποιες περιοχές θα πληγούν τις επόμενες ώρες

Μητσοτάκης: Αντεπίθεση από τη Βουλή και εφ' όλης της ύλης σύγκριση με τον Τσίπρα

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ παραλίγο να σκοτώσει τη Χίλαρι Σουάνκ, ενώ έκανε... στριπτίζ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης