Νίκος Μουτσινάς: Η απάντησή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου - «Δεν περίμενα να φτάναμε σε αυτό το σημείο»

Νίκος Μουτσινάς: Η απάντησή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου - «Δεν περίμενα να φτάναμε σε αυτό το σημείο»

«Θα σε πάρω ρε άτιμε τηλέφωνο, θα σε πάρω να ησυχάσεις» ανέφερε για τον παρουσιαστή

nikos-moutsinas
Ο Νίκος Μουτσινάς έδωσε την απάντησή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σχετικά με όλα όσα είπε για εκείνον στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Ο παρουσιαστής του «Καλό Μεσημεράκι» σχολίασε το απόσπασμα με τα λεγόμενα του Αρναούτογλου και τόνισε αρχικά, πως δεν περίμενε να φτάσουν σε αυτό το σημείο.

«Είναι γνωστό στους ανθρώπους του κύκλου ότι γενικά με το τηλέφωνο δεν τα πάω καλά κι ας φαίνεται κάτι διαφορετικό. Δεν τα πάω καλά, δεν απαντάω. Δεν περίμενα ο Γρηγόρης να κάνει παράπονα στην Ελισάβετ και να φτάναμε σε αυτό το σημείο», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq26mi4ertht)

Για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, σχολίασε: «Και πετάχτηκε και η άλλη, θα την πιάσω σήμερα που έχουμε παράσταση στο Παλλάς. Αν είναι δυνατόν, να με στηρίξει η φίλη μου μια φορά. Τι ντροπή είναι αυτή;».

«Θα σε πάρω ρε άτιμε, θα σε πάρω να ησυχάσεις. Τι θέλει να μου δείξει;», είπε κλείνοντας ο Νίκος Μουτσινάς.

Τι δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο χθεσινό επεισόδιο του «2night show» υποδέχτηκε την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και από οικοδεσπότης πέρασε στη θέση του καλεσμένου, για να απαντήσει στις ερωτήσεις της ηθοποιού.

Κλείσιμο
Μέσα σε αυτό το σκηνικό, ο ίδιος αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τους λόγους για τους οποίους, το κλίμα μεταξύ εκείνου και του Νίκου Μουτσινά, έχει ψυχρανθεί:

«Ο Νίκος με έχει στενοχωρήσει πολύ. Στο λέω πολύ σοβαρά. Του ζήτησα εδώ και δυόμιση χρόνια να πιούμε έναν καφέ. Και ίσως είναι και ο λόγος που γενικά έχω απομακρυνθεί. Μαθαίνω ότι γενικά δεν απαντάει στα μηνύματα και δε σηκώνει τηλέφωνα» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο
Γρηγόρης Αρναούτογλου για Νίκο Μουτσινά: «Με στενοχώρησε τόσο που σταμάτησα να ασχολούμαι»

Στη συνέχεια ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Δηλαδή είδα πως δεν ήταν επί προσωπικού, αλλά εγώ το πήρα πολύ προσωπικά. Του το ζήτησα τελευταία φορά που πήγα και του είπα “σε παρακαλώ, θέλω να σου πω κάτι και θέλω να το πούμε σε καφέ”. Δυόμιση τρία χρόνια δεν με έχει πάρει ακόμη ένα τηλέφωνο να του πω να βρεθούμε να πιούμε ένα καφέ», ενώ συμπλήρωσε:

«Τόσο πολύ με στενοχώρησε που σταμάτησα να ασχολούμαι. Πάντα εύχομαι όμως να είναι καλά. Δε θα μιλήσω για το ταλέντο του. Είχα πει στο ραδιόφωνο πρόσφατα, ότι επειδή στενοχωριέται που τώρα δεν πάει λίγο καλά στα νούμερα και σκεφτόταν για την τηλεόραση, ότι δεν έχει να αποδείξει τίποτα, έχει κάνει τόσο μεγάλες επιτυχίες, όλα αυτά κάνουν κύκλους, θα το ξαναβρεί. Μας λείπουν τέτοια ταλέντα στην τηλεόραση» είπε κλείνοντας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.


Ειδήσεις σήμερα:

Αποχώρησε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα από το Survivor, η αντίδραση του Μάριου - Δείτε βίντεο

Κύπελλο Ελλάδας: Όλα τα βλέμματα στη Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Τζέσικα Σίμπσον: Ανησυχούν για την υγεία της τα κοντινά της πρόσωπα - «Ζυγίζει λιγότερο από τη 10χρονη κόρη της»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης