Ιβάν Σβιτάιλο: «Έφτασα κοντά στο Survivor, αλλά ευτυχώς σκάλωσε η ιστορία»

Ιβάν Σβιτάιλο: «Έφτασα κοντά στο Survivor, αλλά ευτυχώς σκάλωσε η ιστορία»

«Νομίζαμε ότι είναι παιχνίδι επιβίωσης» συμπλήρωσε ο χορευτής 

ivan_svitailo__1_
Ο Ιβάν Σβιτάιλο μίλησε στην εκπομπή «MEGA καλημέρα» και αναφέρθηκε στο μπούλινγκ που βίωσε λόγω της ενασχόλησής του με τον χορό. Μεταξύ άλλων, ο χορευτής σχολίασε και την πρόταση που του είχε γίνει για το Survivor, ενώ έκανε λόγο για τη σύντροφό του και το παιδί του.

Όσον αφορά στα νέα του επαγγελματικά σχέδια και στο μπούλινγκ που δέχτηκε κατά το παρελθόν αποκάλυψε: «Είναι μεγάλη η χαρά μου που θα είμαι στο Milkyway στο MEGA. Στην Ελλάδα ήρθα στα 10 μου. Είμαι γεμάτος και χορτασμένος. Ήμουν στο σχολείο και παιδιά μεγαλύτερα μου ξεκίνησαν μια κατάσταση μπούλινγκ, όταν έμαθαν ότι ασχολούμαι με τον χορό».

Ο χορευτής έκανε λόγο και για το Survivor και επισήμανε πως ενώ του έγινε πρόταση, η κατάσταση δεν ευδοκίμησε για να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο: «Δεν θα γινόμουν παρουσιαστής μόνο για τα χρήματα. Πιο πολύ με ενδιαφέρει η ιστορία παρά η πολιτική. Είχα φτάσει κοντά στο να μπω στο Survivor, αλλά κάπου σκάλωσε η ιστορία και ευτυχώς. Νομίζαμε ότι είναι παιχνίδι επιβίωσης».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq1yiebwudcx)
Κλείσιμο

Επιπλέον ο χορευτής αναφέρθηκε στην πατρότητα και στη σχέση που διατηρεί με τη σύζυγό του: «Με έχει ξεζουμίσει το παιδί, είναι στα κόκκινα αυτή η ηλικία. Στην αρχή φοβόμουν την εμπειρία ως γονιός, γιατί είμαι από χωρισμένη οικογένεια και δεν είχα τα πρότυπα της καλής οικογένειας. Είναι σπάνιο στις μέρες μας, ένα ζευγάρι να ξεπερνάει τους εγωισμούς του και να στηρίζει ο ένας τον άλλον, και η γυναίκα μου το έκανε. Κατάφερα και έχασα 40 κιλά, μέσα σε 2 χρόνια».


Ειδήσεις σήμερα:

Αποχώρησε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα από το Survivor, η αντίδραση του Μάριου - Δείτε βίντεο

Κύπελλο Ελλάδας: Όλα τα βλέμματα στη Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Τζέσικα Σίμπσον: Ανησυχούν για την υγεία της τα κοντινά της πρόσωπα - «Ζυγίζει λιγότερο από τη 10χρονη κόρη της»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης