Μάνσον και Μπιάνκο τα «βρήκαν» εξωδικαστικά - Απέσυρε τη μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση η ηθοποιός

Μάνσον και Μπιάνκο τα «βρήκαν» εξωδικαστικά - Απέσυρε τη μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση η ηθοποιός

Η ηθοποιός του «Game of Thrones» είχε ισχυριστεί ότι ο μουσικός την κλείδωσε σε μια κρεβατοκάμαρα, τη μαστίγωσε, της έκανε ηλεκτροσόκ και απείλησε να τη βιάσει

merilyn_manson_-_esme
Η Εσμέ Μπιάνκο, ηθοποιός του «Game of Thrones», απέσυρε τη μήνυση εναντίον του Μέριλιν Μάνσον για σεξουαλική κακοποίηση, προκειμένου να προχωρήσει στη ζωή της, σύμφωνα με τον δικηγόρο της. Για την ώρα οι όροι της συμφωνίας παραμένουν άγνωστοι, ενώ η μήνυση αναμένεται να απορριφθεί στις επόμενες 45 ημέρες. 

Η ίδια είχε ισχυριστεί ότι ο διάσημος τραγουδιστής την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά, σωματικά και συναισθηματικά. Ο δικηγόρος της, Jay Ellwanger, δήλωσε ότι η 40χρονη, γνωστή από τον ρόλο της, ως «Ros» στη δημοφιλή σειρά του HBO, κατέληξε σε συμφωνία με τον Μάνσον.
Η Μπιάνκο, είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του και ισχυριζόταν πως την κλείδωνε σε ένα «δωμάτιο βιασμού», ενώ κάποια στιγμή, την ανάγκασε για να την εξευτελίσει να μείνει εκεί, ενώ οι καλεσμένοι του παρακολουθούσαν μία ερωτική σκηνή της σειράς, στην οποία και πρωταγωνιστούσε.

O ίδιος δεν παραδέχτηκε καμία από τις κατηγορίες εις βάρος του και είχε παρουσιάσει τη δική του εκδοχή της ιστορίας με μία ανάρτησή του στο Instagram: «Προφανώς, η τέχνη και η ζωή μου αποτελούν μαγνήτες αντιπαράθεσης εδώ και πολλά χρόνια. Αυτοί οι πρόσφατοι ισχυρισμοί ωστόσο αποτελούν φρικτές διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας. Οι προσωπικές μου σχέσεις ήταν πάντα απόλυτα συναινετικές, με συντρόφους που έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης με εμένα. Αυτή είναι η αλήθεια, ανεξάρτητα από το πώς - και το γιατί - κάποιοι επιλέγουν να δημιουργήσουν μια παραποιημένη εικόνα για το παρελθόν».


Ο νομικός εκπρόσωπος του Μάνσον με τη σειρά του επιβεβαίωσε, επίσης, τη συμφωνία, με τον ροκ μουσικό να υποστηρίζει ότι οι ισχυρισμοί εναντίον του ήταν «αποδεδειγμένα ψευδείς» και ότι «απλώς δεν συνέβησαν ποτέ». Αυτή είναι η τρίτη μήνυση που αποσύρεται εναντίον του 54χρονου Μάνσον, αφού η πρώην βοηθός του και ένα μοντέλο κατέθεσαν παρόμοιες καταγγελίες.

Η Εσμέ Μπιάνκο ισχυρίστηκε ότι ο Μάνσον, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι, Μπράιαν Γουάρνερ, παραβίασε το νόμο περί εμπορίας ανθρώπων, φέρνοντάς την στην Καλιφόρνια από την Αγγλία το 2009 και το 2011, με ψευδείς προφάσεις ότι θα πρωταγωνιστούσε σε μουσικά βίντεο και ταινίες. Στέρησε από την ηθοποιό το φαγητό και τον ύπνο, την κλείδωσε σε μια κρεβατοκάμαρα, τη μαστίγωσε, της έκανε ηλεκτροσόκ και απείλησε να μπει στο δωμάτιό της και να τη βιάσει κατά τη διάρκεια της νύχτας, σύμφωνα με τα έγγραφα της αγωγής.

Κλείσιμο

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Μέριλιν Μάνσον μηνύει, επίσης, την πρώην αρραβωνιαστικιά του, Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, για συκοφαντική δυσφήμιση, λέγοντας ότι τον έχει παρουσιάσει ως «βιαστή και κακοποιό». Ισχυρίζεται ότι η ηθοποιός συνωμότησε με έναν φίλο της και είπαν ψέματα, στην προσπάθειά τους να πείσουν κι άλλες γυναίκες να καταθέσουν.

Ο πέντε φορές υποψήφιος για Grammy, Marilyn Manson, ισχυρίζεται ότι η καριέρα του βρίσκεται στα «τάρταρα» και ότι εξακολουθεί να δέχεται απειλές για τη ζωή του από τότε που 15 γυναίκες τον κατηγόρησαν για σεξουαλική κακοποίηση πέρυσι.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο πρώην σκηνοθέτης του «Σασμού» απολογείται για τον βιασμό της Έλενας Αθανασοπούλου

Μήνυμα από το 112 για Αττική - Εγκλωβίστηκαν ΙΧ στο Μαρούσι (βίντεο)

Μεγιστάνας 45 ετών ξοδεύει $2 εκατ. τον χρόνο για να «αποκτήσει σώμα 18χρονου»!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης