Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οι θαυμαστές της φώναξαν την αστυνομία να ελέγξει αν είναι καλά

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οι θαυμαστές της φώναξαν την αστυνομία να ελέγξει αν είναι καλά

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως η τραγουδίστρια δεν βρισκόταν σε κίνδυνο, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν μίλησαν με την ίδια

spears59884__1_
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς διέγραψε για έβδομη φορά τον λογαριασμό της στο Instagram τις προάλλες, γεγονός που προκάλεσε για ακόμη μία φορά ανησυχία στους φαν της, ειδικά μετά το μανιακό επεισόδιο σε εστιατόριο του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το TMZ, κάποιος θαυμαστής της τραγουδίστριας τηλεφώνησε στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Ventura και αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι της Σπίαρς. Μετά από έλεγχο, «διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε λόγος να πιστεύουν ότι η τραγουδίστρια βρισκόταν σε κίνδυνο». Ωστόσο, δεν είναι σαφές αν μίλησαν απευθείας με εκείνη ή με κάποιον άλλο.

Η 41χρονη τραγουδίστρια του «Oops!…I Did It Again» άλλαξε πρόσφατα το όνομά της στον λογαριασμό της στο Instagram σε River Red. Αν και πολλοί θαυμαστές της το υπονοούν, δεν είναι ξεκάθαρο εάν το νέο όνομα είναι αναφορά στην ομώνυμη ταινία του 1998, η οποία ακολουθεί έναν νεαρό άνδρα που σκοτώνει τον αλκοολικό πατέρα του για να τερματίσει τον κύκλο της βίας στο σπίτι. Οι κακές σχέσεις με τον πατέρα της και η μακροχρόνια δικαστική τους διαμάχη πάντως, είναι γνωστές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το μανιακό επεισόδιο σε εστιατόριο του Λος Άντζελες
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς η οποία τον τελευταίο καιρό δεν έχει σταματήσει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας για τους... λάθος λόγους, επανήλθε πρόσφατα με ένα βίντεο που σάρωσε το διαδίκτυο.

Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια απαθανατίστηκε σε ένα παράξενο επεισόδιο σε γνωστό εστιατόριο του Λος Άντζελες, την Παρασκευή.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TMZ, που εξασφάλισε το σχετικό βίντεο η Σπίαρς βρισκόταν εκεί μαζί με τον σύζυγό της, Σαμ Ασγκάρι, και τον σωματοφύλακά της.

Κλείσιμο
Κάποια στιγμή έπεσε στην αντίληψή της ότι οι θαμώνες την τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο με αποτέλεσμα να αναστατωθεί ιδιαίτερα. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες η ίδια ξεκίνησε να φωνάζει και να μιλάει ασυνάρτητα, ενώ ο σύζυγός της δεν έκρυψε τη δυσαρέσκιά του και έφυγε από το εστιατόριο.

Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια συνέχισε να φωνάζει και να μιλάει μόνη της, όταν τελικά ο σωματοφύλακάς της κατάφερε να την πάρει και να φύγουν. Λίγο αργότερα επέστρεψε μόνος του για να πληρώσει τον λογαριασμό.

Δείτε το βίντεο 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε γυναικείες φυλακές τρανς κρατούμενη που βίασε δύο κοπέλες πριν αλλάξει φύλο


Τα λένε στο Μιλάνο για το Qatargate Ιταλοί και Βέλγοι εισαγγελείς - Στο τραπέζι οι λογαριασμοί Παντσέρι και Τζόρτζι

Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του 47χρονου στην Καλαμάτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης