Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Χορεύει στο Instagram, τρώει τούρτα από το πάτωμα και την αλείφει πάνω της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Χορεύει στο Instagram, τρώει τούρτα από το πάτωμα και την αλείφει πάνω της

Η ποπ σταρ επέστρεψε στα social media με μία «περίεργη» ανάρτηση

britney_birthday_xr
Mε ένα «περίεργο» βίντεο επέστρεψε στο Instagram η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε απενεργοποιήσει για λίγο καιρό τον προσωπικό της λογαριασμό, όμως επανήλθε και το έκανε με έναν ξεσηκωτικό χορό.

Όπως αναφέρει η 41χρονη, γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον καλύτερο τρόπο και «πάτησε κατά λάθος το κουμπί» της απενεργοποίησης του προφίλ της.

Ωστόσο, αποφάσισε να «γιορτάσει» και με τους διαδικτυακούς της φίλους και στο βίντεο που δημοσίευσε φαίνεται να χορεύει ξέφρενα, φορώντας ένα κόκκινο κορμάκι, να τρώει τούρτα από το πάτωμα, αλλά και να πασαλείφεται με αυτή.

«Ναι, γιορτάζω τα γενέθλιά μου όλη την εβδομάδα και ξέρω ότι το Instagram μου έχει πέσει μερικές φορές, αλλά ειλικρινά το έκανα μόνη μου τις τελευταίες δύο φορές», έγραψε στην ανάρτησή της και πρόσθεσε πως οι στόχοι της για τη φετινή χρονιά είναι να συνεχίσει να είναι πιο «άνετη» με τους ανθρώπους, να βρεθεί σε έναν γάμο και να τραγουδήσει.

«Είναι η πρώτη μου χρονιά μετά από 15 χρόνια που αντιμετωπίζομαι ως ίση και καλέ Θεέ μου, δεν ήξερα καν ότι υπάρχει αυτό!!! Αυτό το βίντεο είναι τόσο θολό, συγγνώμη 🤷🏼‍♀️!!! Είναι λίγο άβολο ή περίεργο να το βλέπετε;;; Ναι. Αυτό είναι το θέμα», συνεχίζει στην ανάρτησή της.


Κλείσιμο
Πρόσφατα ο αγαπημένος της, Σαμ Ασγκάρι έκανε μια ανάρτηση σχετικά με την αποχή της ποπ σταρ από το Instagram.

«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να προκαλέσουν τραύματα. Μερικές φορές είναι καλό να κάνεις ένα διάλειμμα», έγραψε.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς, έχοντας μάλλον λάβει πληθώρα μηνυμάτων στον λογαριασμό του σχετικά με την «εξαφάνισή» της: «Έχει τη φωνή της και είναι ελεύθερη γυναίκα. Έχω σεβασμό για την ιδιωτικότητά της και την προστατεύω ανά πάσα στιγμή. Ευχαριστώ όλους τους προστατευτικούς θαυμαστές της».

σαμ


Ειδήσεις σήμερα:

Εύα Καϊλή: Διεγράφη από ΠΑΣΟΚ και ευρωσοσιαλιστές για σκάνδαλο χρηματισμού από το Κατάρ

Διπλή αυτοκτονία στην Καλαμάτα: Παίρνουν καταθέσεις από συγγενείς και φίλους

Εύα Καϊλή: Όταν αποθέωνε το Κατάρ στο Ευρωκοινοβούλιο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης