Χιλάρια Μπάλντουιν: «Έσωσε» τον Άλεκ από τους δημοσιογράφους - «Πηγαίνετε στα σπίτια σας»

Χιλάρια Μπάλντουιν: «Έσωσε» τον Άλεκ από τους δημοσιογράφους - «Πηγαίνετε στα σπίτια σας»

Κάμερες και τηλεοπτικά συνεργεία βρίσκονται συνεχώς έξω από το διαμέρισμα όπου ζει ο ηθοποιός με την οικογένειά του

hilaria-baldouin
Μετά τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία της Χαλίνα Χάτσινς, ο Άλεκ Μπάλντουιν είναι για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο των media.

Ο ηθοποιός κατηγορήθηκε τελικά, για ανθρωποκτονία από αμέλεια, μετά τον πυροβολισμό της Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας «Rust».

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά τις εξελίξεις, οι δημοσιογράφοι τον κυνηγούν για μια δήλωση. Κάμερες και τηλεοπτικά συνεργεία βρίσκονται συνεχώς έξω από το διαμέρισμα όπου ζει με τη Χιλάρια Μπάλντουιν και την οικογένειά τους.

Ενώ λοιπόν, ο Μπάλντουιν έβγαινε από το διαμέρισμά του για να κατευθυνθεί στο αυτοκίνητό του, οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να του αποσπάσουν μια δήλωση.

Ωστόσο, μπροστά μπήκε η γυναίκα του, Χιλάρια, η οποία μάλιστα, μίλησε στις κάμερες και ζήτησε να απομακρυνθούν και να σεβαστούν τα παιδιά της.

Κλείσιμο
«Θα το πω μόνο μία φορά. Θα σας πω ό,τι θέλω να πω και τέλος. Θέλω να καταλάβετε ότι έχουμε επτά παιδιά», είπε αρχικά.

«Εσείς που βρίσκεστε εδώ, όταν πρέπει να τα πάμε στο σχολείο και όταν έρχονται σπίτι, ξέρετε ότι αυτό δεν είναι καλό. Σε ανθρώπινο επίπεδο, ξέρετε ότι δεν θα σας πω οτιδήποτε. Το ξέρετε αυτό. Οπότε σας παρακαλώ αφήστε την οικογένειά μου ήσυχη. Και αφήστε όλο αυτό να περάσει. Εντάξει;», συνέχισε να λέει στους δημοσιογράφους.

Τέλος, εξήγησε πως το να βρίσκονται καθημερινά βαν και κάμερες έξω από το διαμέρισμα, τη δυσκολεύει σαν μητέρα, καθώς πρέπει να δώσει απαντήσεις στα παιδιά της σχετικά με το τι συμβαίνει.

«Αφήστε λοιπόν, τα παιδιά μου να έρθουν σπίτι και μείνετε μακριά τους. Επειδή με ρωτούν "μαμά, τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι;" κι είναι πολύ δύσκολο ως μαμά να προσπαθήσω να τους εξηγήσω, σας παρακαλώ, πηγαίνετε σπίτι», δήλωσε και έφυγε μπροστά από τους δημοσιογράφους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης