Χιλάρια Μπάλντουιν: Εγώ και ο Άλεκ δεν είμαστε καλά μετά τον πυροβολισμό στο Rust

Χιλάρια Μπάλντουιν: Εγώ και ο Άλεκ δεν είμαστε καλά μετά τον πυροβολισμό στο Rust

Την ώρα που έδινε συνέντευξη, προσπαθούσε να μην ξεσπάσει σε κλάματα - Δείτε βίντεο

hilaria-alec-baldwin-m
Η Χιλάρια Μπάλντουιν και ο σύζυγός της, Άλεκ, εξακολουθούν να αγωνίζονται για να βρουν τις ισορροπίες μεταξύ τους, μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» τον Οκτώβριο του 2021.

«Δεν είμαστε καλά. Δεν μπορούμε να είμαστε εντάξει. Κανείς δεν είναι εντάξει», δήλωσε η Χιλάρια, 38 ετών, σε συνέντευξή της στο Extra, προσπαθώντας να μην ξεσπάσει σε κλάματα. «Ήταν και είναι μια τραγωδία που κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί».

Η οικογένεια Μπάλντουιν, που πρόσφατα καλωσόρισαν το έβδομο παιδί τους, έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη «δύσκολη χρονιά» που είχαν μετά από ό,τι συνέβη στα γυρίσματα της ταινίας.

Δείτε το βίντεο:

Hilaria Baldwin Shares How Family Is Coping After Rust Shooting (Exclusive)


Η εικονολήπτρια Χαλίνα Χάτσινς σκοτώθηκε στα γυρίσματα της ταινίας όταν την πέτυχε η σφαίρα από ένα όπλο, χτυπώντας τη στο στήθος. 

«Η οικογένειά μου είναι ο λόγος που ζω» λέει ο Άλεκ Μπάλντουιν

Τον Σεπτέμβριο, ο 64χρονος αποκάλυψε ότι «μπορεί να μην είναι ποτέ πια ο ίδιος». «Η καρδιά μου έχει ραγίσει χίλιες φορές τον τελευταίο χρόνο», έγραψε στο Instagram.

«Έρχονται πολλές αλλαγές. Αλλά η οικογένειά μου με κράτησε ζωντανό. Είναι ο λόγος που ζω. Και η Χιλάρια Μπάλντουιν, επίσης», συνέχισε, αναφερόμενος προφανώς στις ποινικές κατηγορίες που μπορεί να του απαγγελθούν.

Σημειώνεται ότι παρά το γεγονός ότι αρνήθηκε οποιαδήποτε ευθύνη για τον θάνατο της Χαλίνα, ο ηθοποιός πλήρωσε στην οικογένεια ένα άγνωστο ποσό και συμφώνησε να ολοκληρώσει την ταινία ο σύζυγος της εκλιπούσας κινηματογραφίστριας, Matthew, ως εκτελεστικός παραγωγός.

Κλείσιμο
«Αυτή η τραγωδία συνέβη επειδή παραδόθηκαν κανονικές σφαίρες στο πλατό και μπήκαν στο όπλο», έγραψε ο δικηγόρος του Μπάλντουιν, Λουκ Νίκας, προσθέτοντας ότι ο Άλεκ Μπάλντουιν επιδιώκει να καθαρίσει το όνομά του και να καταστήσει τους εναγόμενους «υπόλογους για την κακή τους συμπεριφορά».

Ειδήσεις σήμερα:

Καταργήθηκε η αστυνομία ηθών στο Ιράν

Ο Ρωσικός Στρατός προσπάθησε να επιστρατεύσει τον γιο του Αλεξάντρ Λιτβινένκο

Γεωργιάδης: Έρχεται το «καλάθι για τα παιχνίδια», είμαστε κοντά σε συμφωνία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης