Βιν Ντίζελ: Ο παραγωγός των ταινιών διαψεύδει την παρουσία του ηθοποιού στο Avatar 3

Βιν Ντίζελ: Ο παραγωγός των ταινιών διαψεύδει την παρουσία του ηθοποιού στο Avatar 3

Ένα βίντεο που είχε αναρτήσει ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, όταν επισκέφθηκε το πλατό του «Avatar 2», είχε εντείνει τη φημολογία για το ενδεχόμενο της συμμετοχής του

vin_diezel
Ένα μεγάλο ερωτηματικό έχει δημιουργηθεί πάνω από τα κεφάλια των θαυμαστών του Avatar, οι οποίοι ανέμεναν με αγωνία να μάθουν, αν ο Βιν Ντίζελ θα βρίσκεται ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα συμπληρώσουν το καστ για το Avatar 3. Όπως αποκάλυψε ο παραγωγός των ταινιών επιστημονικής φαντασίας του Τζέιμς Κάμερον και προς λύπη πολλών, ο Ντίζελ δεν θα εμφανιστεί στο επερχόμενο σίκουελ. 

Η επιθυμία των σινεφίλ να δουν τον ηθοποιό, που αγαπήθηκε με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο «Fast and the Furious», στις νέες ταινίες του Τζέιμς Κάμερον, έχει γίνει όλο και πιο έντονη τους τελευταίους μήνες, αφού επανήλθε στη δημοσιότητα το βίντεο που είχε αναρτήσει ο Χολιγουντιανός ηθοποιός το 2019, όταν επισκέφθηκε το πλατό του Avatar: The way of Water.

Τότε παρουσιάστηκε μαζί με τον σκηνοθέτη Τζέιμς Κάμερον σε αρκετά εύθυμο κλίμα, με τον Βιν Ντίζελ μάλιστα να δηλώνει θαυμαστής του θρυλικού σκηνοθέτη. Τότε και βάσει όσων ανέφεραν στην κάμερα, ήταν σαν να προϊδέαζαν το κοινό για τον επερχόμενο ρόλο του δημοφιλούς ηθοποιού στον κόσμο της «Πανδώρας».

Δείτε το βίντεο 


Δυστυχώς για τους θαυμαστές του Ντίζελ, όπως ανακοίνωσε, ο παραγωγός των ταινιών, Τζον Λαντάου, ο ηθοποιός δεν πρόκειται να βρεθεί σε κανένα από τα Avatar, ούτε να «ταξιδέψει» με κάποιον νέο ρόλο στον φανταστικό πλανήτη του Κάμερον.

Μιλώντας στο Empire, ανέφερε πως ο Βιν Ντίζελ επισκέφθηκε το πλατό όντας απλώς ένας θαυμαστής: «Ήρθε, επισκέφθηκε μια μέρα το πλατό για να δει τι κάναμε και ο κόσμος το εξέλαβε εκτός πλαισίου». 

Το νέο Avatar 3 και το στοιχείο της φωτιάς 
O Τζέιμς Κάμερον παραβρέθηκε στα Critics Choice Awards 2023 και αποκάλυψε στο «Deadline» μερικά νέα στοιχεία για το «Avatar: The Seed Bearer», όπως θα ονομάζεται το τρίτο σίκουελ. Ο Κάμερον σημείωσε ότι θα κυριαρχεί το στοιχείο της φωτιάς, ενώ θα παρουσιαστούν στο κοινό δύο νέες φυλές.

«Η φωτιά έχει συμβολική παρουσία στην ταινία και υπάρχει μια φυλή που εκπροσωπεί αυτό το concept. Ίσως τώρα να αποκαλύπτω παραπάνω από όσα πρέπει. Θα γνωρίσετε δύο εντελώς νέες φυλές στην επόμενη ταινία. Γνωρίσαμε του Omaticaya, τους Metkayina και στην επόμενη ταινία θα γνωρίσετε ακόμη δύο. Θα περιπλανηθούμε λίγο πιο ελεύθερα στον κόσμο της Pandora και σε διαφορετικά μέρη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς Κάμερον για το Avatar 3.

Σε άλλη συνέντευξή του ο Κάμερον αποκάλυψε ότι τρίτο Avatar, θα συστήσει στους θαυμαστές, έναν νέο αφηγητή. Μέχρι τώρα ο Τζέικ Σάλι, υπήρξε το κεντρικό πρόσωπο, αλλά τη σκυτάλη εφεξής θα λάβει ο γιος του, ο Λόακ.  

Κλείσιμο

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό τα επόμενα σίκουελ του Avatar θα είναι τα 3, 4 και 5, ενώ το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Τζέιμς Κάμερον για τον φανταστικό κόσμο της «Πανδώρα», έχει βλέψεις να επεκταθεί στη Γη. 


Μάλιστα, το «Avatar: The Way of Water» ήταν τόσο μεγάλη ταινία που κομμάτια της κόπηκαν και διαμόρφωσαν το Avatar 3, όπως αποκάλυψαν οι σεναριογράφοι της ταινίας. 

Όπως πρόσφατα ανακοινώθηκε ο Τζέιμς Κάμερον, έχει παραδώσει και το σενάριο του Avatar 4, για το οποίο οι ιθύνοντες της Disney έμειναν άναυδοι με το αποτέλεσμα. Έγινε γνωστό επίσης πως στο Avatar 5 θα γίνει μια ολοκληρωτική αλλαγή σκηνικού, αφού η ιστορία θα μεταφερθεί από την Πανδώρα στη Γη.


Ειδήσεις σήμερα:

Μοσχάτο: Τρεις άγριους ξυλοδαρμούς σε 15 μέρες είχε υποστεί ο 50χρονος ασφαλιστής

Τραγωδία στα Φάρσαλα: Αγοράκι 3,5 ετών βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του

Μητσοτάκης: Η συζήτηση με περιπατητή και ο «χρησμός» για το ραντεβού με τις κάλπες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης