Παράδεισος των κυριών: Ο Χριστόφορος και η Ντέπυ έρχονται πολύ κοντά

Παράδεισος των κυριών: Ο Χριστόφορος και η Ντέπυ έρχονται πολύ κοντά

Νέο επεισόδιο απόψε στις 20:00 στον Alpha - Δείτε το τρέιλερ

paradeisos_twn_kyriwn__6_
Νέο επεισόδιο έρχεται σήμερα στις 20:00 στον «Παράδεισο των κυριών» στον Alpha και η ληστεία στον «Παράδεισο» είναι σε εξέλιξη με άσχημες συνέπειες, ενώ ο Χριστόφορος και η Ντέπυ έρχονται πολύ κοντά.

Ο Παράδεισος Των Κυριών | Τετάρτη 20:00

Διαβάστε την περίληψη του νέου επεισοδίου
Μέσα στο Παράδεισο η ληστεία βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά τα πράγματα για τον ληστή δε πάνε ακριβώς όπως τα έχει σχεδιάσει. Οι ανατροπές και οι συγκρούσεις μέσα στο μαγαζί είναι πολλές και επηρεάζουν όλους τους πρωταγωνιστές που βρίσκονται παγιδευμένοι εκεί. Κάποιοι από αυτούς θα κινδυνέψουν πολύ σοβαρά και με τρόπο που δεν έχουν φανταστεί ούτε στον χειρότερο τους εφιάλτη. Τα γεγονότα θα οδηγήσουν τη Σύρμω σχεδόν σε κατάρρευση, ενώ η Όλγα για πρώτη φορά θα υποψιαστεί ποια μπορεί να είναι η αλήθεια που κρύβεται πίσω από το κτίριο του «Παραδείσου». Ο Αποστόλης φυτεύει μια υποψία στο μυαλό της Αμαλίας και ο Άγης με τις επιλογές του την εξοργίζει σε σημείο που την αναγκάζει να τον απειλήσει για να του βάλει μυαλό. Η Βικτώρια ζητάει μια μεγάλη χάρη από τον Χριστόφορο αλλά δεν έχει την ανταπόκριση που θα ήθελε, ενώ μια απρόσμενη επίσκεψη στο γραφείο του την βάζει σε μεγάλο κίνδυνο. Την ίδια ώρα, ο Χριστόφορος παρασύρεται σε ένα μονοπάτι που δεν πίστευε ποτέ ότι θα το ακολουθήσει.

Κλείσιμο
Ο Παράδεισος Των Κυριών | Επεισόδιο 59 | Sneak Preview | Χριστόφορος - Ντέπυ

Υπόθεση
Βρισκόμαστε στην Αθήνα του 1963. Ένα πολυκατάστημα, «Ο παράδεισος των κυριών», γεμάτο λάμψη και πολυτέλεια, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στο γυναικείο κοινό, και τα εγκαίνια αναμένονται φαντασμαγορικά. Εδώ όλες οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας θα κάνουν τη βόλτα τους για τα ψώνια τους, για να πουν τα νέα τους και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά και τα κουτσομπολιά της ημέρας. Λαμπεροί καλεσμένοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες, στα εγκαίνια του πολυτελούς… ονείρου τους. Ένα τραγικό συμβάν, όμως, θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Ένας αναπάντεχος θάνατος θα ανακόψει απότομα τα σχέδια όλων και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος. Θα καταφέρουν οι ιδιοκτήτες να κρατήσουν την επιχείρηση και το όραμά τους ζωντανό.
paradeisos_twn_kyriwn__5__2

Παίζουν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης. Στον ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.
Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα και ομάδα σεναριογράφων
Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Βασιλειάδης με τη συνεργασία του Σταμάτη Πατρώνη.
Παραγωγή: JK PRODUCTIONS- ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Ειδήσεις σήμερα:

Σπασμένα πλευρά και χτυπήματα στο κεφάλι είχε ο λογιστής - Τι βρήκε ο ιατροδικαστής

Συνετρίβη ελικόπτερο στην Ουκρανία - Νεκρός ο υπουργός Εσωτερικών και άλλοι 17 άνθρωποι

Πώς κατάλαβε η Σακίρα ότι ο Πικέ την απατούσε - Τον πρόδωσε η... μαρμελάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης